ترشی, شِوید, طعم, نوع

شور

شور و ترشی

طرز تهیه شور با قطره شوید گرینو

همه مواد را شسته و بگذارید خشک شود. گل کلم، هویج پوست کنده، ساقه‌های کرفس را به اندازه‌ی دلخواه خرد کنید (نه خیلی ریز کمی درشت). سیرها را حبه کنید و کنار بگذارید. برگهای کرفس را بعد از اینکه خوب خشک شد درشت خرد کنید.

به ازای هر یک لیوان آب جوشیده‌ی ولرم یک قاشق سوپ خوری نمک بریزید ( بهتر است نمک ید دار نباشد) ظرفی را که انتخاب کرده‌اید خوب بشویید و خشک کنید بعد مقداری از مواد شور را داخل ظرف بریزید و لابه لای آنها برگهای کرفس خرد شده و قطره شوید گرینو بریزید، این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود. بعد آب و نمک و سرکه آماده شده را روی مواد شور بریزید تا روی سطح مواد را بگیرید، بعد درب ظرف را محکم ببندید و در فضای گرم آشپز خانه به مدت ۶-۵ روز نگهداری کنید تا شورکمی برسد، بعد ظرف شور را در یخچال یا در جای خنک به مدت حدوداً ۲۰ روزنگهداری کنید، بعد از این مدت می‌توانید میل کنید.

مواد لازم برای تهیه شور
مقدار لازم
گل کلم و هویج۱ کیلو
خیار قلمی ترد تازه سبز۲ کیلو
ساقه کرفس با برگ۵/۰ کیلو
فلفل سبز تند۵۰ گرم
سیر۱ بوته
سرکه سیب۱ لیوان
نمک و قطره شوید گرینوبه میزان دلخواه

 

پست‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *