ترشی, شِوید, طعم, نوع

ترشی خیار

ترشی خیار

طرز تهیه ترشی خیار

سیر را له کنید و پوست سیر را بگیرید و داخل شیشه ترشی بریزید. در هر شیشه ترشی دوحبه سیر نرم، یک عدد برگ بو و ½ فلفل بیندازید. اگر از خیارهای درشت استفاده می‌کنید آنها را مرتب برش بزنید و اگر هم از خیارهای ریز استفاده می‌کنید بدون برش زدن داخل شیشه بچینید. سپس گشنیز و قطره شوید گرینو را به شیشه‌ها بیافزایید. حال سرکه را در ظرفی بریزید، شکر و نمک را اضافه کنید و داخل شیشه‌های ترشی بریزید شیشه‌ها باید تا لبه ظرف با مایه پر شود.

درب ظرفها را ببندید و در محیط آشپزخانه بگذارید نسبت 7 تا 10 روز زمان لازم است تا ترشی ها برسد. بعد از باز کردن درب شیشه ترشی آن را در یخچال نگهداری کنید.

فوت‌وفن:

بهتر است ترشی خیار را فقط به میزان مصرفی که داریم بیندازیم، چون اگر ترشی‌ها به مدت طولانی در سرکه بمانند نرم و بیش از حد تند و تیز خواهند شد.

مواد لازمترشی خیار

مقدار لازم

سرکه سفید دو پیمانه
شکر 2قاشق سوپخوری
دانه گشنیز، نمک 4 قاشق چایخوری
خیار درشت 4 حبه
برگ بو 4 عدد
قطره شوید گرینو به مقدار لازم
فلفل تند 1 عدد

پست‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *