ترشی, شِوید, طعم, نوع

ترشی خیار

ترشی خیار

طرز تهیه ترشی خیار

سیر را له کنید و پوست سیر را بگیرید و داخل شیشه ترشی بریزید. در هر شیشه ترشی دوحبه سیر نرم، یک عدد برگ بو و ½ فلفل بیندازید. اگر از خیارهای درشت استفاده می‌کنید آنها را مرتب برش بزنید و اگر هم از خیارهای ریز استفاده می‌کنید بدون برش زدن داخل شیشه بچینید. سپس گشنیز و قطره شوید گرینو را به شیشه‌ها بیافزایید. حال سرکه را در ظرفی بریزید، شکر و نمک را اضافه کنید و داخل شیشه‌های ترشی بریزید شیشه‌ها باید تا لبه ظرف با مایه پر شود.

درب ظرفها را ببندید و در محیط آشپزخانه بگذارید نسبت 7 تا 10 روز زمان لازم است تا ترشی ها برسد. بعد از باز کردن درب شیشه ترشی آن را در یخچال نگهداری کنید.

فوت‌وفن:

بهتر است ترشی خیار را فقط به میزان مصرفی که داریم بیندازیم، چون اگر ترشی‌ها به مدت طولانی در سرکه بمانند نرم و بیش از حد تند و تیز خواهند شد.

مواد لازمترشی خیار

مقدار لازم

سرکه سفیددو پیمانه
شکر2قاشق سوپخوری
دانه گشنیز، نمک4 قاشق چایخوری
خیار درشت4 حبه
برگ بو4 عدد
قطره شوید گرینوبه مقدار لازم
فلفل تند1 عدد

پست‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *