ترخون, ترشی, طعم, نوع

ترشی فلفل

ترشی فلفل

طرز تهیه ترشی فلفل

8 لیوان آب و 5 قاشق غذاخوری نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید، پس از اینکه 5 دقیقه جوشید از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا سرد شود. فلفل‌ها را بشویید سپس داخل آب نمک جوشیده بریزید، روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 شب کناری قرار دهید تا تلخی فلفل‌ها گرفته شود، پس از 2 شب فلفل‌ها را با آب سرد آبکشی کنید و بر روی دستمال قرار دهید تا خشک شود و رطوبت فلفل ها گرفته شود روی بدن هر فلفل با سوزن چند سوراخ ریز ایجاد کنید).

داخل شیشه تمیزی چند حبه سیر و مقداری قطره ترخون گرینو بریزید سپس فلفل ها را داخل شیشه قرار دهید و روی فلفل‌ها را با سرکه پر کنید، روی دهانه ظرف تکه‌ای نایلون قرار دهید سپس در شیشه را محکم کنید و در جای خنکی قرار دهید تا ترشی‌ها برسند (7 تا 10 روز برای رسیدن ترشی‌ها زمان لازم است‌).

فوت‌وفن:

  • برای جلوگیری از کپک زدن ترشی دقت کنید که شیشه و فلفل‌ها هیچ رطوبتی نداشته باشند.
  • می‌توانید از هر نوع فلفلی که دوست دارید استفاده کنید.
  • همچنین می‌توانید فلفل‌ها را بنابر سلیقه‌تان درسته داخل شیشه بریزید یا اینکه را خرد کنید.

مواد لازم ترشی فلفل

مقدار لازم
فلفل سبز500 گرم
نمک5 قاشق غذاخوری
قطره ترخون گرینو، سرکه سفید و سیربه مقدار لازم

پست‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *