ترخون, ترشی, طعم, نوع

ترشی فلفل

ترشی فلفل

طرز تهیه ترشی فلفل

۸ لیوان آب و ۵ قاشق غذاخوری نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید، پس از اینکه ۵ دقیقه جوشید از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا سرد شود. فلفل‌ها را بشویید سپس داخل آب نمک جوشیده بریزید، روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۲ شب کناری قرار دهید تا تلخی فلفل‌ها گرفته شود، پس از ۲ شب فلفل‌ها را با آب سرد آبکشی کنید و بر روی دستمال قرار دهید تا خشک شود و رطوبت فلفل ها گرفته شود روی بدن هر فلفل با سوزن چند سوراخ ریز ایجاد کنید).

داخل شیشه تمیزی چند حبه سیر و مقداری قطره ترخون گرینو بریزید سپس فلفل ها را داخل شیشه قرار دهید و روی فلفل‌ها را با سرکه پر کنید، روی دهانه ظرف تکه‌ای نایلون قرار دهید سپس در شیشه را محکم کنید و در جای خنکی قرار دهید تا ترشی‌ها برسند (۷ تا ۱۰ روز برای رسیدن ترشی‌ها زمان لازم است‌).

فوت‌وفن:

  • برای جلوگیری از کپک زدن ترشی دقت کنید که شیشه و فلفل‌ها هیچ رطوبتی نداشته باشند.
  • می‌توانید از هر نوع فلفلی که دوست دارید استفاده کنید.
  • همچنین می‌توانید فلفل‌ها را بنابر سلیقه‌تان درسته داخل شیشه بریزید یا اینکه را خرد کنید.

مواد لازم ترشی فلفل

مقدار لازم
فلفل سبز ۵۰۰ گرم
نمک ۵ قاشق غذاخوری
قطره ترخون گرینو، سرکه سفید و سیر به مقدار لازم

پست‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *