ترشی, طعم, نعناع

ترشی پیاز سفید

ترشی پیاز سفید

طرز تهیه ترشی پیاز سفید

پیازهای سفید را پوست بکنید و بشویید و ۲ ساعت کناری قرار دهید تا خشک شود. داخل شیشه ترشی پیازها ، چند حبه سیر ، ۱ فلفل تند و مقداری قطره نعنا گرینو بریزید و روی آن کمی نمک بپاشید و در انتها با سرکه سفید پر کنید ، شیشه را به مدت ۱ ماه در جای خنک و تاریک قرار دهید تا ترشی ها آماده مصرف شوند ( بسته به نرمی ترشی از ۱۰ روز تا ۱ ماه ترشی آماده مصرف است ). نکته ها : دقت کنید که ظرف ترشی و پیازها پیش از آماده سازی کاملا خشک باشند چون رطوبت موجب کپک زدن ترشی میشود ؛ هرگونه گرما یا نور خورشید موجب خراب شدن ترشی شما خواهد شد ، پس از ۱۰ روز میتوانید ترشی را در یخچال قرار دهید.

مواد لازم ترشی پیاز سفید مقدار لازم
پیاز سفید ریز ۱ کیلو
فلفل ۱عدد
سیر ۲۵۰ گرم
قطره نعناع گرینو و نمک و سرکه سفید به مقدار لازم

پست‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *