ترشی, طعم, نعناع

ترشی پیاز سفید

ترشی پیاز سفید

طرز تهیه ترشی پیاز سفید

پیازهای سفید را پوست بکنید و بشویید و 2 ساعت کناری قرار دهید تا خشک شود. داخل شیشه ترشی پیازها ، چند حبه سیر ، 1 فلفل تند و مقداری قطره نعنا گرینو بریزید و روی آن کمی نمک بپاشید و در انتها با سرکه سفید پر کنید ، شیشه را به مدت 1 ماه در جای خنک و تاریک قرار دهید تا ترشی ها آماده مصرف شوند ( بسته به نرمی ترشی از 10 روز تا 1 ماه ترشی آماده مصرف است ). نکته ها : دقت کنید که ظرف ترشی و پیازها پیش از آماده سازی کاملا خشک باشند چون رطوبت موجب کپک زدن ترشی میشود ؛ هرگونه گرما یا نور خورشید موجب خراب شدن ترشی شما خواهد شد ، پس از 10 روز میتوانید ترشی را در یخچال قرار دهید.

مواد لازم ترشی پیاز سفیدمقدار لازم
پیاز سفید ریز1 کیلو
فلفل1عدد
سیر250 گرم
قطره نعناع گرینو و نمک و سرکه سفیدبه مقدار لازم

پست‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *