ترکیبات جادویی ادویه ها

۵ ترکیب جادویی ادویه­جات معطر که باید اکنون امتحان کنید

ترکیبات جادویی ادویه ها

یک وعده غذایی تازه و خانگی با طعم بی­نظیر ادویه­جات جادویی، می­تواند یک راه عالی برای برقراری پیوند بیشتر شما با عزیزانتان باشد. ترکیب جادویی ادویه­جات می­تواند دروازه­ای جدید برای کشف فرهنگ­های مختلف یا صرفا یک روش شگفت­انگیز برای خوردن غذاهای خوشمزه و سالم باشد.

آشپزی خانگی این امکان را به شما می­دهد تا با افزودن طعم پر جنب و جوش گیاهان مختلف، بهترین روش را برای درست کردن غذاهای خود امتحان کنید. شما می­توانید طعم­های متفاوتی را مطابق سلیقه خانواده خود تنظیم کنید. چند شیشه ادویه خالی را در نظر بگیرید و مطمئن شوید که خشک شده­اند و از طعم بی­نظیر ادویه­جات جادویی لذت ببرید!

ترکیبات جادویی ادویه­ها

اگر در زمینه آشپزی تازه وارد هستید و یا کمی احساس ترس دارید، انتخاب یک جفت ادویه جادویی، بهترین گزینه برای شروع کار است. ترکیبات شگفت انگیز ادویه­جات خانگی را درست کرده تا به شما در تهیه هر وعده غذایی خوشمزه و بی­نظیر کمک کنید. برای به دست آوردن عطر و طعم غنی و خوش عطر به وعده غذایی شما مخلوط دو چاشنی ادویه­های مکمل کافی می­باشد. لازم نیست که بین چندین فصل به طور همزمان تعادل برقرار کنید.

خوشبختانه، تعداد زیادی “زوج ادویه­ جادویی قدرتمند” وجود دارد که می­تواند طعم غذای شما را فوق العاده بی نظیر کند. برای شروع یکی از دو زوج ادویه­ جادویی ارائه شده در این مقاله را امتحان کنید.

ترکیبات­ جادویی پودرهای مختلف

پودر دارچین و چیلی

فلفل قرمز و دارچین به طور جداگانه، احساسات دلپذیر پاییزی را برانگیخته می­کنند. شما می­توانید هر روز خود را با یک قهوه دارچین شروع کنید، بر روی رول غذای پاییزی خود دارچین بریزید و با فلفل قرمز گرم شوید. این ادویه­ها در کنار هم، طعمی بی­نظیر و فوق­العاده جذاب دارند.

مخلوط کردن دارچین با پودر فلفل طعمی دلپذیر و  غیر منتظره را به غذای شما اضافه می­کند. همچنین، پودر فلفل دلمه­ای به عنوان یک چاشنی مکمل ادویه دارچین در نظر گرفته می­شود. از دارچین یا پودر فلفل قرمز یا ترکیب آنها برای تند کردن غذای خود استفاده کنید تا طعمی بی­نظیر به مرغ، ماهی یا غذاهای دریایی خود اضافه کنید.

پودر دارچین و چیلی

زردچوبه و کدو تنبل به عنوان ادویه­ ترشی جات

همه ما عاشق ادویه پای کدو تنبل هستیم. اما گاهی اوقات، فصل پاییز به تجربه­ای جدید نیاز دارد. زردچوبه، چاشنی خاکی و روشنی است که به نظر می رسد یک ادویه مرسوم مد روز است، اما نیاز است تا طعمی متفاوت را وارد برنامه غذایی خود کنید. زردچوبه هنگامی که با سایر ادویه­های گرم همراه باشد، بهترین طعم را دارد. بنابراین، ادویه پای کدو تنبل که با زنجبیل، دارچین و میخک تهیه می­شود؛ ترکیبی بی­نظیر را ایجاد خواهد کرد.

از ادویه پای کدو تنبل استفاده کنید تا طعمی متفاوت را به شیر طلایی ادویه­جات یعنی زردچوبه اضافه کنید. همچنین، می­توانید از این ترکیب ادویه­های ترشی جات استفاده کنید تا به طور طبیعی محصولات شیرین مثل کدو تنبل یا سیب زمینی شیرین را قبل از سرخ شدن طعم­دار کنید.

زردچوبه و کدو تنبل

پاپریکای دودی و پودر سیر

آیا به دنبال یک ترکیب تند مضاعف (دوبل) هستید که غذای خوشمزه شما را شگفت انگیز کند؟ پودر فلفل دودی و پودر سیر یکی از سازگارترین جفت ادویه­های موجود در لیست توصیه شده ما هستند که باید به دنبال آنها باشید. پودر سیر به عنوان یک چاشنی اصلی به بسیاری از غذاها از جمله غذاهای ایتالیایی، آفریقای شمالی تا غذاهای سنتی آمریکایی، طعم خوشی را اضافه می­کند.

با افزودن پاپریکای دودی، لایه­ای غنی از طعم دودی به غذای شما اضافه می­شود، ضمن اینکه رنگ قرمز روشن آن باعث می­شود جذابیت ظرف غذای شما دو چندان شود. پاپریکا و سیر را به عنوان یک چاشنی برای تهیه یک مرغ کاملا دلپذیر ترکیب کنید یا آن را به یک غذای جانبی ساده مانند سیب زمینی­های سرخ شده اضافه کنید.

پاپریکای دودی و پودر سیر

زیره و گشنیز

اگر به دنبال طعم­های پیچیده و در حین حال کاملا متعادل هستید، زیره و گشنیز چاشنی مناسبی برای شما می­باشند. زیره پایه­ای از طعم­های خاکی و مغذی را به وعده غذایی شما اضافه می­کند، در حالی که گشنیز با طعم لطیف خود، تجربه­ای متفاوت برای شما خواهد بود.

از ترکیبات جادویی ادویه ها  به عنوان چاشنی انواع ترشی زیتون، اشتها آور لوکس یا افزایش میزان گرمی سوپ هویج خامه­ای که برای پاییز مناسب است، استفاده کنید. از آنجا که زیره و گشنیز چاشنی غذاهای مدیترانه­ای، هندی و آمریکای لاتین هستند، همچنین می­توانید از این ترکیب ادویه جادویی برای تهیه مرغ، گوشت گاو، بره یا ماهی استفاده کنید.

زیره و گشنیز

زنجبیل و فلفل قرمز

گاهی اوقات کمی گرما تنها چیزی است که شما نیاز دارید تا ظرف غذای شما تند و تیز شود. ترکیب زنجبیل و فلفل قرمز یکی از روش­های مورد علاقه ما برای اضافه کردن ادویه غیر منتظره به یک وعده غذایی است.

طعم تند فلفل قرمز با مزه لطف زنجبیل در تهیه یک وعده غذایی فوق­العاده تند به خوبی عمل می­کنند.  این جفت ادویه جادویی به خصوص برای افزودن طعم­های متفاوتی به غذاهای آسیایی بسیار مفید هستند.

زنجبیل و فلفل قرمز

ترکیبات جادویی ادویه ها

هرچقدر که بتوانید به صورت خلاقانه با ترکیب جفت ادویه­های مختلف بازی کنید، بیشتر و راحت­تر می­توانید از طعم­های دلخواه خود در تهیه غذاهای متفاوت با دو چاشنی غیر منتظره لذت ببرید.

شاید هرگز نمی­دانستید که ترکیب دارچین با زنجبیل یک چاشنی کلاسیک جدید برای آشپزی را ایجاد می­کند!  برند گرینو با تهیه و توزیع انواع مختلف ادویه­جات خوش عطر و طعم کاملا ارگانیک و طبیعی از قبیل دارچین، زنجبیل و … برای تهیه غذاهای شگفتانگیز و فوق­العاده متفاوت در خدمت شما عزیزان است.

 

 

https://www.helloflavour.ca/en-ca/inspiration/5-almost-magical-spice-pairings-you-need-to-try-right-now

برچسب ها:ادویه

علی دادوران

همه مطالب نویسنده

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. این فیلد الزامی است.