پرتقال, دسر, طعم, نوع

دسر کرم پرتقال

دسر کرم پرتقال

طرز تهیه دسر کرم پرتقال

پودر ژلاتین را روی آب پرتقال سرد می‌پاشیم و به روش بن‌ماری حل می‌کنیم تا ژلاتین کاملا حل شود. بعد زرده‌های تخم‌مرغ را با همزن می‌زنیم تا به رنگ کرم روشن درآید. آن‌گاه، ژلاتین حل شده را همراه با قطره پرتقال گرینو به کرم آماده شده، اضافه می‌کنیم و خامه زده شده را به مواد می‌افزاییم و آنها را با هم مخلوط می‌کنیم.
حال مواد را درون قالب ریخته و به مدت سه ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا کاملا خود را بگیرد.

فوت‌وفن

جهت تهیه خامه زده شده، برای هر 100 گرم خامه، 25 گرم پودر شکر اضافه می‌کنیم، بعد آن را درون فریزر قرار می‌دهیم تا روی سطح خامه، لایه نازکی یخ پدید آید. خامه را از فریزر خارج کرده و با همزن آن قدر می‌زنیم تا سفت شود و رد همزن روی خامه باقی بماند.

مواد لازم 

دسر کرم پرتقال

مقدار لازم
آب‌ پرتقالنصف لیتر
زرده تخم‌ مرغسه عدد
شکر125 گرم
پودر ژلاتین1/5 قاشق غذاخوری
قطره پرتقال گرینوبه مقدار لازم
خامه زده شده300 گرم

پست‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *