ترخون, شِوید, طعم, غذای اصلی, مرزه, نعناع

دلمه

طرز تهیه دلمه

٢ پیمانه پلو را به مرحله آبکش برسانید. لپه‌ها را هم آب‌پز کنید و به  برنج اضافه نمایید. ٢٠٠گرم گوشت چرخ کرده را با  نمک و ٢ قاشق رب گوجه  سرخ کنید و سپس  قطره‌های مرزه گرینو، ترخون گرینو، شوید گرینو و نعناع گرینو را با برنج و لپه مخلوط کنید. توى فلفل، دلمه‌ها را خالى کرده و با موادى که آماده کرده‌اید پر کرده  و داخل قابلمه بچینید.

طرز تهیه سس:

رب گوجه، لیموى تازه، نمک و زردچوبه و  کمی زعفران را در کمی آب جوش حل کنید و داخل ظرفى که دلمه‌ها را چیده‌اید بریزید  و بگذارید روی اجاق وقتى به جوش آمد شعله را کم کنید و اجازه بدهید ۴۵ دقیقه دلمه‌ها بپزد تا سس آن غلیظ شود.

مواد لازم مقدار لازم
برنج 2 پیمانه
لپه ½ پیمانه
گوشت 200 گرم
رب گوجه 4 قاشق
لیمو ترش تازه 1 عدد
نمک ، قطره مرزه گرینو، قطره ترخون گرینو، قطره شوید گرینو،قطره نعناع گرینو، زرد چوبه ، زعفران به مقدار لازم

پست‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *