نوشیدنی سیب داغ و پرتقال با طعم دارچین

انوع مختلف نوشیدنی با طعم دارچین

دارچین ادویه­ای خوش بو و معطر است که از پوست داخلی درختان تهیه شده و با نام علمی Cinnamomum شناخته می­شود. این ادویه گیاهی ارگانیک هزاران سال است که به دلیل خواص دارویی خود ارزشمند می­باشد. دارچین در طول تاریخ زندگی بشر به عنوان یک ماده­ خوراکی- دارویی مورد استفاده قرار ­گرفته است که قدمت آن به مصر باستان باز می­گردد. این ادویه معطر به عنوان ماده­ طبیعی ارزان در اکثر دستورالعمل­ غذاهای مختلف یافت می­شود.

دارچین از طریق قطع ساقه­های درختان تهیه می­شود. سپس، پوست داخلی استخراج و قسمتهای چوبی آن برداشته می­شوند. هنگام خشک شدن، نوارهایی که به صورت رول حلقه شده تشکیل می­شود که به آنها چوب دارچین می­گویند. شما می­توانید چوب­ها را آسیاب تا پودر این ادویه معطر را تهیه  کنید. بو و طعم مشخص این ادویه بی­نظیر به دلیل قسمت روغنی آن است که در ترکیب سینا مالدئید بسیار زیاد یافت می­شود. دانشمندان بر این باورند که Cinnamomum بیشترین تأثیرات را برای سلامتی و متابولیسم بدن دارد.

همچنین، این ادویه گیاهی محبوب سرشار از آنتی اکسیدان­های مقوی می­باشد و از خواص ضد التهابی، کاهش دهنده بیماری­های قلبی و کنترل سطح قند خون بدن برخوردار است.

دارچین

از شراب­های با طعم دارچین می­توان به ویسکی Fireball ، Red Stag Spiced، DeKuyper’s Hot Damn! ، Sinfire، Gold Strike، Tennessee Fire و Orange Cinnamon Apple Cider (نوشیدنی سیب داغ و پرتقال با طعم دارچین) اشاره کرد.

انواع مختلف نوشیدنی با طعم دارچین

آیا سایدر سیب را می­شناسید؟

نوشیدنی سیب داغ با طعم دارچین از جمله کوکتل­های جذاب برای روزهای دلپذیر پاییزی است. این نوشیدنی با سیب داغ و ادویه­جات معطر در هر زمان از سال عالی است، اما در فصل پاییز که سیب­ها به اوج خود می­رسند و ادویه پای کدو تنبل در همه جا وجود دارد، شگفت­انگیز است!

نوشیدنی سیب داغ با طعم دارچین

حالا بیایید در مورد مزایای نوشیدنی سیب داغ و پرتقال با طعم دارچین کمی بحث کنیم. این نوشیدنی خطر بیماری­های قلبی عروقی، آسم، دیابت و انواع سرطان را کاهش می­دهد. لازم به ذکر است که سیب منبع خوبی از آنتی­اکسیدانها می­باشد.

درست کردن این نوشیدنی جذاب بسیار ساده و طعم آن شگفت­انگیز است. در این مقاله با ما همراه باشید تا با دستور تهیه سایدر سیب بی­نظیر آشنا شوید. قبل از اینکه در مورد چگونگی تهیه نوشیدنی سیب داغ صحبت کنیم، لحظه­ای در مورد سیب موجود در آن بیندیشیم، زیرا بیشتر اوقات، مردم این نوشیدنی سیب را با سرکه سیب اشتباه می­گیرند.

در ادامه

سرکه سیب ساخته شده از آب سیب تخمیر شده است. در حالی که این نوشیدنی غیر الکلی یک کوکتل گرم است که به طور معمول با آب سیب تهیه می­شود. در ادامه مراحل ساده تهیه سیب داغ با طعم دارچین با جزئیات کامل­تری توضیح داده می­شود.

دستورالعمل تهیه نوشیدنی داغ سیب و پرتقال طعم­دار شده با ادویه­جات مختلف

چه چیزی در نوشیدنی سیب داغ و پرتقال با طعم دارچین وجود دارد؟ شاید تعجب کنید که نوشیدنی سیب داغ از چه چیزی تهیه می­شود؟ به طور معمول، یک دستورالعمل سیب داغ شامل عناصر:

سیب

آب

چند ادویه

و گاهی الکل.

عناصر معمول سایدر سیب

همچنین اغلب، حاوی مقدار زیادی شیرین کننده مانند شکر قهوه­ای یا شکر سفید است.

دستورالعمل ما برای تهیه نوشیدنی سیب داغ با طعم پرتقال و دارچین کاملاً متفاوت است و به چند ماده مختلف نیاز دارد. این روش، بهترین دستور تهیه نوشیدنی سیب داغ با طمع دارچین است که تاکنون امتحان شده است. به علاوه این دستور تهیه نوشیدنی سیب خانگی، سریعتر و آسان­تر از سایر دستور العمل­های سیب داغ با دارچین است.

بنابراین، برای تهیه نوشیدنی متفاوت برای روزهای سرد پاییزی تا انتهای متن با ما همراه باشید.

سیب داغ سریع و آسان که با دارچین، میخک، زنجبیل، پرتقال و لیمو طعم ­دار شده است، برای داشتن تعطیلات شگفت­انگیز عالی به نظر می­رسد!

زمان آماده سازی:

۱۰ دقیقه

زمان پخت:

۱۰ دقیقه

کل زمان:

۲۰ دقیقه

کل کربوهیدرات­ها:

۳۲ گرم

مواد لازم برای تهیه نوشیدنی

عناصر

۶ فنجان سیب

۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه­ای روشن

۲ عدد چوب دارچین

۶ عدد میخک کامل

۶ عدد فلفل دلمه­ای

۲ برش پرتقال

۲ برش لیمو

سیب­ها و شکر را به همراه پوست لیمو و پرتقال درون تابه بریزید. چوبه­های دارچین، میخک، فلفل دلمه­ای را در وسط یک موسلین مربعی ( پارچه پنبه­اى نرم و نازک) شسته شده از قبل قرار داده و آن را با یک تکه رشته آشپزخانه گره بزنید و به ظرف اضافه کنید. اگر موسلین ندارید، می­توانید ادویه­ها را مستقیماً در سیب بریزید. ظرف را به مدت ۵ – ۱۰ دقیقه روی شعله گاز ​​قرار و اجازه دهید تا بر روی حرارت متوسط ​​بپزید و آب به عطر دارچین معطر شود.

ترکیب مواد اولیه

سیب را از روی حرارت برداشته و موسلین را با ادویه­ها و پوست آنها بیرون بیاورید، یا اگر در موسلین نیست تمام میخک­ها و چوب دارچین و سایر ادویه­ها را از نوشیدنی سیب جدا کنید.

جدا کردن چوب دارچین و سایر ادویه­­ها

اگر می­خواهید نوشیدنی سیب شیرین­تری داشته باشید، می­توانید شربت افرا خالص (به جای شکر!) اضافه کنید، اما به نظر من نوشیدنی را فقط با آب سیب که به طور طبیعی شیرین شده است، تهیه کنید.

اضافه کردن شربت افرا

نحوه سرو نوشیدنی سیب داغ و پرتقال با طعم دارچین

بعد از اینکه سیب داغ را از روی گرما برداشتید، آن را از صافی ریز عبور و سپس به فنجان یا لیوان­های بزرگ انتقال دهید. تکه­های پرتقال، برش سیب یا چوب دارچین به منظور هم زدن نوشیدنی را به سلیقه خود تزئین کنید. اجازه دهید سایدر سیب کمی خنک شود و از طعم بی­نظیر آن لذت ببرید!

سرو نوشیدنی به سلیقه دلخواه

این نوشیدنی جذاب را می­توانید به مدت ۷-۱۰ روز در یخچال یا در یک ظرف در بسته تا ۱۲ ماه در فریزر نگهداری کنید. برای نگهداری سیب داغ در فریزر، حتما آن را به یک ظرف ضد هوا منتقل کنید. اطمینان حاصل کنید که بعد از منبسط شدن سایدر، هنگام یخ زدگی فضای ½ اینچ در قسمت بالای ظرف خالی بماند.

اگر نوشیدنی سیب داغ با طعم دارچین، فاقد شکر تصفیه شده باشد، شراب سیب برای سلامتی شما در طول تعطیلات انتخاب خوشایندی خواهد بود. این نوشیدنی چیزی نیست که بخواهید به طور مداوم بنوشید، زیرا قندهای موجود در آن بیشتر از آب سیب است، اما برای شما بسیار سالم­تر از دستور العمل­های معمول سیب داغ است.

برند گرینو با تهیه و تولید انواع مختلف ادویه­جات گیاهی معطر از قبیل دارچین، زنجبیل و … برای تهیه نوشیدنی جذاب سیب داغ و پرتقال با طعم دارچین در خدمت شما عزیزان است.

https://www.healthline.com/nutrition/10-proven-benefits-of-cinnamon#section1

https://www.asweetpeachef.com/hot-apple-cider/

https://www.noshtastic.com/hot-apple-cider/

https://www.darngoodveggies.com/hot-spiced-apple-cider/

 

علی دادوران

همه مطالب نویسنده

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. این فیلد الزامی است.