چگونه مرغ را گرم کنیم

چگونه مرغ را گرم کنیم

مرغ غذای خوشمزه و مقرون به صرفه‌ای است، اما اگر بخواهی باقیمانده آن را دوباره گرم کنی احتمال خشک شدنش هست. اگر بیشتر از مصرف مرغ پخته‌ای و می‌خواهی دوباره آن را گرم کنی چند روش ساده برای انجام این کار وجود دارد که ضمن حفظ لطافت و تازگی ان، به پخت مجدد یا سرخ کردن آن نیازی ندارد.

  • زمان کل (با مایکروویو): ۲ تا ۴ دقیقه

روش۱

گرم کردن در مایکروویو

۱.مرغ را به تکه‌های کوچک تقسیم کن.

 مرغ، مخصوصا قسمت سینه، وقتی مدتی طولانی گرم شود احتمال دارد خشک شود. خُرد کردن ان به تکه‌های کوچک‌تر باعث می‌شود مدت گرم کردن کوتاه شود و در نتیجه از خشک شدن آن جلوگیری شود.

۲.مرغ را در ظرف محصوص مایکروویو بگذار.

یک لایه از تکه‌های ان را طوری در ظرف بچین که کمی بینشان فاصله باشد و به طور یکسان گرم شوند.

  • هیچ غذایی را با ظرف پلاستیکی در مایکروویو نگذار. شایعاتی که در مورد اثر امواج مایکروویو بر پلاستیک و خطر ابتلا به سرطان وجود دارد هنوز از نظر علمی اثبات نشده‌. اما حداقل خطری که این کار از نظر بهداشتی دارد آب شدن پلاستیک و ریختن آن داخل غذا است.
  • ظروف معمولی، کاغذی و یا شیشه‌ای بهتر هستند.

علی دادوران

همه مطالب نویسنده

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. این فیلد الزامی است.