طعم, غذای اصلی, گل سرخ

کاکا

خوراک کاکا

طرز تهیه کاکا

کدو حلوایی‌ها را خوب له کرده و نرم کنید و تخم‌مرغ، آرد گندم الک‌ شده، تخم‌مرغ، شکر، بکینگ‌پود را با آن اضافه و مخلوط کنید. سپس قطره گل سرخ گرینو و قطره دارچین گرینو را به همراه مغز هل کوبیده شده و نمک را نیز اضافه کرده و آنقد هم بزنید تا مخلوط به صورت خمیر درآورید.

بعد از یک ساعت که در دمای محیط به آن استراحت دادید، آن را با دست به شکل دایره کوچک پهن کنید. در تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید تا روغن داغ شود، سپس کاکاهای درست شده را در آن بگذارید و مانند کتلت هر دو روی آن را برشته کنید.

فوت‌وفن:

اگر کدو حلوایی در دسترس نباشد یا علاقه‌ای به آن نداشته باشید، می توانید به جای کدو از  شیر استفاده کنید.

مواد لازم کاکا مقدار لازم
آرد گندم الک شده ، کدو حلوایی پخته و پوست گرفته یک پیمانه
تخم مرغ 1عدد
شکر یک دوم پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
روغن ، قطره گل سرخ  گرنو، قطره دارچین، مغز هل کوبیده شده و نمک به مقدار لازم

پست‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *