طرز تهیه کیک خانگی با طعم دهنده های گیاهی در دوران کرونا

کرونا ویروس و درمان­های خانگی با طعم دهنده­های گیاهی معطر

در حال حاضر، ویروس کرونا (COVID-19 بزرگترین تهدید جدی است که جهان با آن دست و پنجه نرم می­کند. ویروس مخوف کرونا از همان زمانی که در ووهان چین سرچشمه گرفت، به یک بیماری همه گیر تبدیل شده است که تقریباً در همه کشورهای کره زمین گسترش می­یابد.

به منظور شکستن زنجیره و چرخه ویروس کرونا، اکثر کشورها اقدامات پیشگیرانه موثری را بررسی کرده­اند. همچنین، مردم در تلاشند تا درمان­های خانگی مناسبی را برای در امان ماندن از حمله مرگبار کرونا پیدا کنند.

بسیاری از داروهای خانگی وجود دارد که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می­کنند. زنجبیل یکی از محبوب­ترین موادی است که بلافاصله به ذهن ما خطور می­کند. از زمان­های بسیار قدیم، این داروی گیاهی غنی، به طور سنتی برای درمان بیماری­های ویروسی مانند سرماخوردگی استفاده می­شود.

از آنجا که بیشتر علائم کرونا مانند آنفولانزا است، زنجبیل می­تواند یکی از بهترین گزینه­های شما در خلاص شدن از بیماری­های تنفسی باشد.

زنجبیل

مصونیت قوی و کامل، تمام آن چیزی است که در این مقطع برای مبارزه با ویروس کرونا نیاز داریم. زنجبیل سرشار از خواص ضد التهابی همراه با افزایش ایمنی بدن است. خواص ضد التهابی به تسکین گلودرد که از علائم رایج ویروس کرونا است، کمک می­کند.

زنجبیل به عنوان یک گیاه ادویه دار و تند، گرمای لازم بدن را تأمین و با افزایش ایمنی بدن شما، به جلوگیری از عفونت کمک می­کند. در ادامه این مقاله، دستوالعمل کیک زنجبیل تازه و چند داروی گیاهی از این ماده ارگانیک، برای افزایش ایمنی در برابر ویروس کرونا آورده شده است که می­تواند به شما در پیشگیری از کرونا ویروس کمک کند.

  1. افزایش ایمنی بدن در برابر کرونا با زنجبیل و چای تولسی

در حین تهیه چای، ۴-۵ برگ تولسی (Tulsi) را به آب اضافه کنید. اجازه دهید تا آب حدود یک دقیقه بجوشد و سپس بقیه مواد را اضافه کنید. ترکیب زنجبیل و توسی در کنار هم در صورت تب باعث کاهش درجه حرارت بدن می­شود. همچنین، به شما کمک می­کند تا از سردرد و سرفه راحت شوید.

زنجبیل و چای تولسی

  1. نوشیدنی لیمو و زنجبیل

افزودن آب لیمو به آب گرم همراه با مقداری زنجبیل در جلوگیری و از بین بردن بلغم بدن کمک می­کند. همچنین، زنجبیل به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل کرده و به بدن در ترشح سمومی که منجر به از بین بردن عفونت و آنفولانزا می­شود، کمک می­کند. ویتامین C که در لیمو وجود دارد، به عنوان یک عامل فعال در پاکسازی انسداد تنفسی ناشی از مخاط عمل می­کند. شما می­توانید این نوشیدنی جذاب را برای افزایش ایمنی بدن در بیماری­های ویروسی مانند کرونا میل بفرمایید.

نوشیدنی لیمو و زنجبیل

  1. افزایش ایمنی برای مقابله در برابر کرونا با مصرف ریشه زنجبیل خام

می­توانید زنجبیل خام را ۲-۳ بار در روز خیس کنید و بجوید که به شما کمک می­کند تا از سرفه خلاص شوید.

ریشه زنجبیل خام

  1. نوشیدنی عسل و زنجبیل

مقداری زنجبیل رنده و آن را به یک ظرف آب جوش اضافه کنید. بعد از جوش آمدن، عسل را به آن اضافه کنید و نصف لیمو ترش تازه را فشار دهید. این نوشیدنی ترکیبی برای گلودرد و نیز برای سرفه مفید است. افزودن عسل به نوشیدنی شما در رفع سرفه و خارش گلو کمک می­کند. این نوشیدنی مقوی، بدن شما را در برابر بیماری کرونا قوی و قدرتمند خواهد کرد.

نوشیدنی عسل و زنجبیل

  1. پودر زنجبیل

افزودن پودر زنجبیل به غذای شما همچنین می­تواند برای مقابله با علائم آنفولانزا برای بدن بسیار مفید باشد. در حین پخت کافیست حدود ۲ قاشق چای خوری از این پودر گیاهی را به غذای خود اضافه کنید.

در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا با دستورالعمل کیک جذاب با ادویه­جات معطر برای دوران کرونا آشنا شوید.

پودر زنجبیل

کیک زنجبیل تازه برای افزایش ایمنی بدن در دوران کرونا ویروس

این کیک ساده برای افزایش ایمنی بدن با استفاده از انواع مختلف ادویه­جات معطر از قبیل زنجبیل، دارچین و فلفل یک ترکیب فوق العاده برای پیشگیری در روزهای ترسناک بیماری کرونا ویروس است.

کیک زنجبیل

مواد لازم

۴ اونس زنجبیل تازه

۱ فنجان ملاس ملایم

۱ فنجان شکر

۱ فنجان روغن نباتی، ترجیحا بادام زمینی

۲/۱ فنجان آرد

۱ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده

۱/۲ قاشق چایخوری میخک آسیاب شده

۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده

۱ فنجان آب

۲ قاشق چای خوری جوش شیرین

۲ تخم مرغ هم دمای اتاق

آماده سازی

فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک قالب کیک گرد ۹ در ۳ اینچی یا یک قالب شکل فنری ۹/۲ اینچی انتخاب و آن را با یک کاغذ روغنی به شکل دایره بپوشانید.

زنجبیل را با چاقو کاملا پوست کنده، برش داده و خرد کنید (یا از رنده استفاده کنید). ملاس، شکر و روغن را با هم مخلوط کنید. در ظرف دیگری آرد، دارچین، میخک و فلفل سیاه را با هم الک کنید. آب را در قابلمه بجوشانید، جوش شیرین را هم بزنید و سپس آب داغ را با مخلوط ملاس ترکیب کنید.

زنجبیل را هم بزنید. مواد خشک را به تدریج به خمیر اضافه کنید. همچنین، تخم مرغ­ها را اضافه کنید و مخلوط کردن را تا زمانی که تمام مواد کاملا ترکیب شوند، ادامه دهید.

در ادامه

خمیر را در ظرف کیک آماده شده ریخته و آن را حدود ۱ ساعت در فر از قبل گرم شده، بپزید. به منظور اطمینان از پخت کامل کیک، مرحله پخت را تا زمانی که با فشار دادن انگشت بر روی آن، کیک به آرامی برگردد یا یک خلال دندان وارد شده به مرکز آن تمیز خارج شود، ادامه دهید

. اگر قسمت بالای کیک خیلی زود­تر از تمام شدن مرحله پخت، قهوه­ای شد، یک تکه فویل بر روی آن بکشید و پخت را ادامه دهید. اجازه دهید تا کیک حداقل به مدت ۳۰ دقیقه خنک شود.

سپس، به کمک یک چاقو دور لبه کیک را ببرید تا از ظرف باز شود. کیک را از قالب خارج کرده و کاغذ روغنی را جدا کنید. با صرف این کیک تهیه شده با ادویه­جات و مواد گیاهی مقوی و گرم، سیستم ایمنی بدن خود برای مقابله با بیماریهای ویروسی و به خصوص کرونا قوی­تر کنید.

نه تنها زنجبیل یا لیمو، بلکه باید سعی کنید بشقاب خود را با رژیم غذایی سالم و غنی از ویتامین و پروتئین پر کنید تا ایمنی بدن شما در برابر بیماری­های مختلف و به خصوص کرونا تقویت شود و سالم بماند.

برند گرینو با تهیه و تولید انواع ادویه­جات گیاهی معطر مانند زنجبیل، دارچین، آویشن و … برای تهیه دستورالعمل­های غذایی مقوی در دوران بیماری کرونا ویروس در خدمت شما عزیزان است.

https://english.sakshi.com/wellness/2020/04/20/corona-care-how-ginger-helps-you-stay-safe-from-covid-19

https://www.epicurious.com/recipes/food/views/fresh-ginger-cake-103238

 

 

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. این فیلد الزامی است.