دسر, طعم, لیمو ترش

کیک اسنفجی لیمویی

کیک اسنفجی لیمویی

طرز تهیه کیک اسنفجی لیمویی

آرد، نمک و بیکینگ پودر را باهم الک کنید. در یک کاسه بزرگ تخم مرغ‌ها را بشکنید و باهم زن دور تند هم بزنید تا کف کند و لیمویی رنگ شود. به تدریج شکر را اضافه کنید. سپس آب لیمو و قطره لیمو گرینو را نیز به محتویات کاسه افزوده و با قاشق هم بزنید. آرد الک شده را در حالیکه مواد را با همزن مخلوط می‌کنید کم کم و در چند مرحله به مایه کیک اضافه کنید. شیر را نیز در حالیکه داغ است، قاشق به قاشق به مواد اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید.

مایه را در یک قالب چرب نشده (ترجیحا تابه نسوز) بریزید و به مدت تقریبا 45 تا 55 دقیقه در فر 175 درجه سانتی گراد قرار دهید تا کیک بپزد.

فوت‌وفن

وقتی کیک اسنفجی لیمویی را از فر بیرون می‌آوردید، به آرامی دور آن را با کارد ببرید و به صورت وارونه روی صفحه فلزی قرار دهید تا  خنک و آماده سرو شود.

مواد لازم کیک اسنفجی لیمویی مقدار لازم
آرد ، شکر 1 فنجان
نمک 1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 3 عدد
آب لیموترش تازه 1 قاشق
قطره لیموترش گرینو به مقدار لازم
شیر داغ 6 قاشق

پست‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *