طعم, گل سرخ, نوشیدنی, نوع

یخ در بهشت

یخ در بهشت

طرز تهیه یخ در بهشت

پودر نشاسته را در یک لیتر آب حل می‌کنیم. در ظرف دیگری آرد برنج را در یک لیتر شیر حل می‌کنیم. سپس نشاسته و آرد برنج حل شده را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود. اگر هم نزنید، نشاسته و آرد برنج گوله گوله می‌شوند.

وقتی مایه جوش آمد و کمی غلیظ شد، شکر را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا مایه به حدی غلیظ شود که خط قاشق روی آن بماند سپس قطره گل سرخ گرینو را به آن افزوده و سپس یخ در بهشت را در ظرفی ریخته و پس از سرد شدن آن را برش می زنیم و با پودر پسته تزیین می‌کنیم. این دسر ایرانی بسیار خوشمزه است، به خصوص برای سفره افطار.

فوت‌وفن:

در صورت تمایل می‌توانید به جای یک لیتر آب از یک لیوان آب استفاده کنید و مقدار شیر را به جای یک لیتر، یک و نیم لیتر استفاده کنید، یعنی مقدار شیر بیشتر باشد.

مواد لازم یخ در بهشتمقدار لازم
آرد برنج100 گرم
پودر نشاسته150 گرم
شکر500 گرم
شیر، آبیک لیتر (حدود 4 لیوان)
پودر پسته، قطره گل سرخ گرینوبه مقدار لازم

پست‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *