آموزش آشپزی با گرینو

آموزش تهیه بورانی بادمجان کبابی

بورانی یک چاشنی شمالی خوشمزه است که در کنار انواع غذا سرو می‌شود و بسیار خوشمزه است. ترکیب سبزیجات مختلف مثل اسفناج، لبو و بادمجان کبابی این چاشنی خوشمزه و آسان را تشکیل می‌دهد که به خصوص برای سرو در مهمانی‌ها گزینه‌ی بسیار خوبی است. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپری گرینو  یکی از خوشمزه‌ترین انواع بورانی را در نظر گرفته‌ایم. که بسیار محبوب است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه بورانی بادمجان را آموزش دهیم.

 

بورانی بادمجان

چاشنی و پیش‌غذا در غذاهای شمالی اهمیت زیادی دارد. یکی از چاشنی‌های شمالی، بورانی بادمجان است که کنار انواع غذاها سرو می‌شود و طعم و بوی بادمجان کبابی و سیر هوش از سر می‌برد.

 

مواد لازم

  • بادمجان درشت: ۳ عدد
  • ماست پرچرب: ۲ پیمانه
  • سیر خرد شده: یک قاشق غذاخوری
  • نعنا خشک:۲ قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان لازم

طرز تهیه بورانی بادمجان

۱.
برای آماده کردن بورانی بادمجان، ابتدا بادمجان‌های خام را باید روی اجاق گاز یا داخل فر کبابی کنیم و هر چند دقیقه یک‌بار زیر و رو کنیم تا کاملا پخته شود.

در صورتی که از اجاق گاز یا منقل برای کبابی کردن بادمجان‌ها استفاده کنیم، طعم بورانی بادمجان بهتر می‌شود.

۲.
بعد از کبابی شدن بادمجان‌ها، اجازه می‌دهیم کمی خنک شود، سپس به آرامی پوست آن را جدا می‌کنیم.

 

۳.
بعد از اینکه پوست بادمجان‌ها را جدا کردیم، با یک گوشت‌کوب کاملا آن را له می‌کنیم. در صورتی که بادمجان‌ها را دورن فر کبابی کردید، می‌توانید درون تابه بدون روغن کمی تفت دهید تا آب بادمجان‌ها کشیده شود.

۴.
در این مرحله، بادمحان‌های کبابی، ماست پرچرب، نعنا خشک، سیر خرد شده و نمک را باهم مخلوط می‌کنیم. در صورت تمایل می‌توانید سیر را با کمی کره تفت دهید و به مواد اضافه کنید. سپس بورانی بادمجان را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.

این چاشنی خوشمزه را می‌توانید در کنار انواع غذاها نوش‌جان کنید و لذت ببرید.

Leave a comment