آموزش آشپزی با گرینو

آموزش درست کردن کیک شکلاتی تورته زاخا

تورتهٔ زاخا یا زاخِر نوعی “کیک شکلاتی” و یا نوعی تورته است که بسیار خوشمزه و خوش طعم است.

مواد لازم برای کیک شکلاتی تورته زاخا

  • شکلات ذوب شده:۷۰ گرم
  • کره:۱۲۰ گرم
  • شکر:۹۰ گرم
  • زرده تخم مرغ:۴ عدد
  • شیر:۳ قاشق غذاخوری یا ۴۵ میلی لیتر
  • سفیده تخم مرغ :۴ عدد
  • شکر :۲۵ گرم برای داخل سفیده
  • وانیل :کمی
  • آرد:۱۰۰ گرم
  • کاکائو:۲۰ گرم
  • جوش شیرین :دو سوم قاشق چایخوری
  • مربای زردآلو برای مالیدن بر سطح کیک :۱۰۰ گرم
  • خامه :۴ قاشق غذاخوری
  • شکلات برای تزئین روی کیک :۱۲۰ گرم ریز خورد شده
  • کاکائو برای پوشش کیک جهت تزئین در آخرین مرحله : به اندازهٔ کافی

طرز تهیه کیک شکلاتی تورته زاخا

  1. ابتدا ۱۰۰ گرم آرد، ۲۰ گرم پودر کاکائو و ۲/۳ قاشق چایخوری جوش شیرین را با هم مخلوط کرده و الک کنید و کنار بگذارید. کره را هم از قبل از یخچال خارج کنید تا کمی نرم شود.
  2. در مرحله بعد ۷۰ گرم شکلات و ۱۲۰ گرم کره نرم شده و خرد شده را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. قابلمه ای را آب کرده و بجوشانید.
  3. سپس کاسه شکلات را روی قابلمه قرار داده و هم بزنید تا شکلات و کره آب شده و کاملا یکدست شود.
  4. در ادامه سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرده و زرده ها را به همراه ۳ قاشق غذاخوری شیر و کمی وانیل به مخلوط شکلات اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا صاف شود.
  5. سفیده ها را در ظرف دیگری هم بزنید تا کف کند و شکر را کم کم به آن اضافه کنید و آنقدر بزنید تا مخلوط سفیده و شکر سفت و سفید شود و حالت خامه ای پیدا کند.
  6. در این مرحله مخلوط سفیده را کم کم به مخلوط زرده و شکلات اضافه کرده و با لیسک هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.
  7. حالا مخلوط آرد و کاکائو را در چند نوبت به مواد قبلی اضافه نموده و با یک قاشق و یا لیسک مخلوط کنید تا خمیر کیک یکدست شود.
  8. قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را داخل آن بریزید سپس برای ۴۵ دقیقه و با دمای ۱۷۰ درجه کیک را بپزید.
  9. بعد از اینکه کیک پخت و خنک شد روی آن را با یک چاقوی تیز برش بزنید تا صاف شود.
  10. سپس کیک را به شکل افقی برش بزنید روی لایه زیرین مربای زردآلو بمالید و لایه دیگر کیک را روی لایه اول قرار دهید.
  11. ۶۰ گرم خامه را بجوشانید و ۱۲۰ گرم شکلات خرد شده را داخل آن بریزید تا حل شود. ترکیب شکلات و خامه را بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد روی کیک بریزید.
  12. در نهایت مقداری پودر کاکائو را روی کیک الک کرده و سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد کیک شکلاتی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۵دقیقه میباشد .
کیک شکلاتی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد

Leave a comment