آموزش آشپزی با گرینو

روش پخت شیرینی هلو (برسکویچ- کرواتی)

جدیدترین عضو اتحادیه اروپا، با دلپذیرترین دسر در این لیست قرار می گیرد: بیسکوئیت های هلو شکل (برسکویچ به معنی هلوهای کوچک است). این شیرینی محبوب در عروسی ها، شامل دو بیسکوئیت کوچک به هم چسبیده است که با مخلوطی از شهد،‌گردوی خرد شده و هلو یا مربای زردآلو پر می شود. پس از آن در شربت هلو فرو برده شده و کمی رنگ قرمز یا زرد خوراکی و پودر قند تکمیل کننده این دسر بی نظیر می شود.

در این مقاله گرینو آموزش جدید ترین شیرینی به همرا روش پخت شیرینی هلو برای عید و مجالس را آموزش میدهد.

شیرینی هلو با ظاهری بسیار زیبا و شیک ، شیرینی خوشمزه ایست که برای مهمانی های رسمی پخت و سرو می شود. این شیرینی خوشمزه را در نوروز درست کنید و از مهمانان خود پذیرایی نمایید.

مواد لازم جهت تهیه شیرینى هلو

  • آرد ۳۷۵ گرم
  • شکر ۱۸۰ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
  • شیر ۱/۲ پیمانه معادل ۱۲۵ میلی لیتر
  • کره ۱۰۰ گرم کره باید ذوب شود و کمى هم رنگ آن تیره شود
  • بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
  • شربت به میزان لازم
  • مارمالاد به میزان لازم یا کرم پاتیسیر براى بین دو شیرینى
  • رنگ خوراکی به میزان لازم قرمز و زرد

 

طرز تهیه شربت :

براى تهیه شیرینی هلو به شربت نیاز داریم که برای درست کردن این شربت لازم است یک پیمانه آب و یک پیمانه شکر را به مدت حدود ده دقیقه بجوشانید. سپس از روى حرارت بردارید.

شربت مان فقط کمى غلیظ میباشد.

طرز تهیه شیرینى هلو :

  • اول تخم مرغ ها را با چنگال کمى میزنیم تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند.
  • بعد تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم ( احتیاجى به همزن برقى نیست ).
  • بعد شیر رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم . کره را هم که ذوب کردیم حالا اضافه میکنیم . و بعد وقتى همه مواد با هم مخلوط شدند ، آرد را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حدى که آرد کاملا با مواد ترکیب شود بعد این خمیر رو به مدت دو ساعت استراحت میدیم . ( اگر محیط آشپزخانه شما گرم نیست خارج از یخچال ودر صورتى که هوا گرم بود در یخچال قرار میدهیم)

  • بعد از دوساعت از خمیر، با فاصله روى سینى فر که کاغذ روغنى انداختید ، گلوله هایى یک اندازه قرار میدهیم .
  • توجه داشته باشید که خمیر بعد از استراحت کمى سفت شده است ، و بعد دستتان را کمى با روغن مایع چرب کنید و روى خمیر ها را با دست مرتب کنید تا کاملا گرد شوند به قطر حدود یک سانت ،بعد داخل فر از قبل داغ شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتى گراد به مدت تقریبى ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید ، توجه داشته باشید که خیلى رنگ شیرینى ها عوض نشوند زمانى که بوى شیرینى را حس کردید و زیر شیرینى ها طلایى شد آماده خارج شدن از فر میباشند.
  • زمانى که شیرینى ها خنک شدند بین آنها کمى کرم پاتیسیر بمالید ( و یا مارمالاد ) تا شکل هلو را به شما بدهد .
  • حالا شربتى را که داشتید به دو قسمت کنید و به آنها رنگ اضافه کنید ، یکى قرمز و یکى زرد ، شیرینى هاى به هم چسبید را تا نیمه داخل رنگ قرمز و بعد داخل رنگ زرد بزنید و بعد داخل شکر بغلتانید ، و بین آنها یک عدد برگ تازه نعناع و یا برگ هایى که میتوانید با خمیر فوندانت درست کنید قرار دهید و یک عدد هم میخک فرو کنید …حالا شیرینى هاى ما شکل هلو شده اند .

نوش جان….

Leave a comment