آموزش آشپزی با گرینو

طرز تهیه توپک پنیری

فینگرفود‌ها آن‌قدر پر طرفدار و محبوبند و تنوع وسیعی دارند که در آموزش‌های قبلی آشپزی در گرینو ، چندین مطلب را به آموزش فینگرفود اختصاص دادیم؛ از کرار پنیری خاطره‌انگیز گرفته تا رول مرغ پنیری و کاناپ ژامبون و پنیر. فینگرفودها برای پذیرایی در دورهمی‌ها و مهمانی‌ها عالی هستند؛ علاوه‌ بر این برای کودکان هم خوراکی‌های جذابی هستند و از آن‌ها بسیار استقبال می‌کنند. امروز قصد داریم طرز تهیه توپک پنیری را به شما آموزش دهیم که در واقع یک توپ سوخاری خوشمزه از سیب‌زمینی و با مغز پنیر است. با ما همراه باشید.

توپک پنیری

توپک پنیری، یکی از فینگرفودهای جذاب و خوشمزه است که با مواد مختلفی آماده می‌شود.

این فنگیرفود خوشمزه می‌تواند جذابیت میز پذیریی شما را چند برابر کند.

مواد لازم

  • تردیلای خرد شده: یک بسته
  • سیب‌زمینی متوسط: ۵ عدد
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • آرد سفید: ۱ یپمانه
  • پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
  • نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن: از هر کدام یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه توپک پنیری

۱.
برای تهیه‌ی توپک پنیری، ابتدا سیب‌زمینی‌ها را به نمک و روغن آغشته می‌کنیم. سپس درون فویل می‌پیچیم و به مدت یک ساعت داخل فر قرار می‌دهیم تا پخته شود (در صورتی که به فر دسترسی نداشتید، می‌توانید سیب‌زمینی‌ها را درون آب بپزید).

بعد از پخت، سیب‌زمینی‌ها را خوب له می‌کنیم و ادویه‌ها را به آن اضافه می‌کنیم و دوباره مخلوط می‌کنیم.

۲.
بعد از اینکه سیب‌زمینی را کاملا له کردیم، به اندازه‌ی یک قاشق غذاخوری از سیب‌زمینی‌ها را برمی‌داریم و کف دست پهن می‌کنیم. سپس درون آن پنیر پیتزا قرار می‌دهیم و گرد می‌کنیم تا به شکل توپک دربیاید.

۳.
بعد از اینکه تمامی توپک‌ها را آماده کردیم، به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم تا کمی سفت شود و سپس شروع می‌کنیم به سوخاری کردن توپک‌ها.

۴.
برای سوخاری کردن توپک‌ها پنیری، ابتدا توپک‌ها را درون آرد سفید قرار می‌دهیم و کاملا به آرد آغشته می‌کنیم تا تمام سطح توپک‌ها آردی شود.

۵.
در این مرحله، تخم‌مرغ را کاملا هم می‌زنیم و سپس توپک‌هایی را که به آرد آغشته کردیم، درون آن قرار می‌دهیم تا سطح توپک‌ها کاملا با تخم‌مرغ پوشیده شود.

۶.
در آخر توپک‌ها را درون تردیلای خرد شده قرار می‌دهیم تا کاملا با تردیلا پوشیده شود.

برای اینکه سطح سوخاری ما تردتر شود، دوباره درون تخم‌مرغ قرار می‌دهیم و یک دور دیگر با تردیلای خرد شده سطح توپک‌ها را می‌پوشانیم.

۷.
بعد از سوخاری کردن توپک‌ها، درون یک قابلمه‌ی کوچک روغن مایع می‌ریزیم (به طوری که توپک‌ها کاملا درون روغن قرا بگیرند) و اجازه می‌دهیم روغن کاملا داغ شود.

سپس توپک‌های پنیری را داخل روغن قرار می‌دهیم و خوب سرخ می‌کنیم تا طلایی و برشته شود.

این توپک پنیری را می‌توانید با انواع سس‌ها سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

Leave a comment