آموزش آشپزی با گرینو

طرز تهیه توپک پنیر و انار؛ میان‌وعده‌ای متفاوت

طرز تهیه توپک پنیر و انار؛ میان‌وعده‌ای متفاوت

توپک پنیر و انار

توپک پنیری با تزیین انار روشی ابتکاری و منحصربه‌فرد برای تهیه‌ی یک میان‌وعده‌ی خوشمزه است. این توپک پنیری خوشمزه با روکش دانه‌های یاقوتی انار، علاوه بر طعمی لذیذ، جلوه‌ی زیبا و خاصی هم دارد.

مواد لازم

  • انار: ۳ قاشق غذاخوری
  • پنیر خامه‌ای: ۲۰۰ گرم
  • بادام زمینی خرد شده: یک قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری
  • مغز گردو: یک چهارم پیمانه
  • فلفل قرمز و پودر پاپریکا: از هر کدام یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه توپک پنیر و انار

۱.
برای آماده کردن این توپک خوشمزه و جذاب، ابتدا پنیر خامه‌ای را درون ظرف ریخته و به آن جعفری خرد شده، گردوی خرد شده، بادام زمینی خرد شده و ادویه‌ها را اضافه می‌کنیم و به‌خوبی تمام مواد را باهم مخلوط می‌کنیم.

۲.
بعد از اینکه تمامی مواد را باهم مخلوط کردیم، به اندازه‌ی یک قاشق غذاخوری از مواد پنیری زا برمی‌داریم و با دست به خوبی فرم می‌دهیم تا دایره‌ای شکل شود.

۳.
بعد از اینکه توپک پنیری را آماده کردیم، آن را درون دانه‌های انار قرار می‌دهیم و کاملا با انار روکش می‌کنیم و در آخر با ریحان تازه تزیین می‌کنیم.

این توپک جذاب  را می‌توانیم با انواع کراکر نمکی سرو کنیم.

Leave a comment