آموزش آشپزی با گرینو

طرز تهیه ذرت مکزیکی پنیری کشدار در خانه

کی از میان‌وعده‌های خیابانی لذیذ و پرطرفدار در سراسر جهان ذرت مکزیکی است. ترکیب ذرت خوش‌طعم آب‌پز شده با سبزیجات و ادویه‌های مختلف و در نهایت پنیر پیتزا، طعم فوق‌العاده‌ای را می‌سازد که نمی‌توانید دوستش نداشته باشید. این میان‌وعده را که به‌عنوان شام هم می‌توان آن را میل کرد، در چند مرحله‌ی ساده و در خانه آماده کنید و از آن لذت ببرید. در این مطلب از مطالب آموزش آشپری تصویری گرینو  قصد داریم طرز تهیه ذرت مکزیکی را آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی، یک میان وعده‌ی خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که خیلی راحت تهیه می‌شود. ذرت مکزیکی به دلیل اینکه گرم سرو می‌شود، در فصل پاییز و زمستان طرفداران بیشتری دارد.

مواد لازم

  • ذرت بخارپز: ۵۰۰ گرم
  • قارچ: ۲۵۰ گرم
  • پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
  • کره: ۵۰ گرم
  • سس مایونز: ۴ قاشق غذاخوری
  • پودر آویشن: یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: از هر کدام یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه ذرت مکزیکی

۱.
برای آماده کردن یک ذرت مکزیکی خوشمزه، ابتدا قارچ‌ها را می‌شوییم و خرد می‌کنیم. سپس درون تابه کره می‌ریزیم و قارچ‌ها را داخل تابه، با حرارت بالا تفت می‌دهیم تا آب قارچ کاملا کشیده و سرخ شود.

۲.
در ادامه بعد از اینکه قارچ‌ها کاملا سرخ شد، ذرت‌های بخارپز شده را اضافه می‌کنیم و کمی روی حرارت قرار می‌دهیم.

 

۳.
در این مرحله بعد از اینکه قارچ و ذرت کمی تفت داده شد، سس مایونز و ادویه‌ها را اضافه و مخلوط می‌کنیم تا تمامی مواد با هم ترکیب شود.

.
بعد از اینکه تمامی مواد با هم ترکیب شد، برای طعم و مزه‌ی بیشتر، پنیر پیتزا را اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا ذرت مکزیکی خوشمزه و کشدار ما آماده شود.

 

Leave a comment