آموزش آشپزی با گرینو

طرز تهیه سالاد ماکارونی با ژامبون؛ بی‌نظیر و آسان

سالاد ماکارونی یا سالاد پاستا یک پیش‌غذا یا غذای خوشمزه است که در سراسر جهان و به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. این سالاد که خیلی آسان تهیه می‌شود، می‌تواند یک وعده‌ی غذایی کامل و خوشمزه به خصوص به عنوان شام باشد.

مواد لازم

  • ماکارونی‌‌ فرم‌دار: ۲۵۰ گرم
  • ژامبون: ۳ ورق
  • سس خردل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • خیارشور نگینی خرد شده: دو سوم پیمانه
  • نخود فرنگی بخارپز: دو سوم پیمانه
  • کنسرو ذرت: نصف پیمانه
  • سیب‌زمینی پخته: ۲ عدد متوسط
  • هویج پخته: ۲ عدد کوچک
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
  • سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر آویشن: ۱ قاشق چای‌خوری
  • سس فرانسوی: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد ماکارونی

  1. در ابتدا، ۲۵۰ گرم پاستا را درون آب و نمک در حال جوش بریزید تا بپزد. وقتی که پاستاها نرم شد، آن را آب‌کش کنید و با آب سرد بشویید و کنار بگذارید.
  2. ۲ عدد هویج کوچک پخته شده را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.
  3. ۲ عدد سیب زمینی متوسط پخته را نگینی درشت خرد کنید (دقت کنید که سیب‌زمینی‌ها خیلی پخته نباشند که هنگام خرد کردن، له شوند و همچنین بهتر است از سیب‌زمینی‌های خیلی تازه استفاده نشود چراکه هنگام خرد کردن، پوک می‌شود).
  4. ۳ ورق ژامبون را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.
  5. ۴ تا ۵ خیارشور درشت را نیز نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.
  6. حالا پاستا را در یک ظرف مناسب بریزید و سیب‌زمینی‌های نگینی شده به همراه ژامبون و نصف پیمانه ذرت، دو سوم پیمانه نخودفرنگی بخارپز شده، هویج پخته‌ی نگینی و خیارشور نگینی خرد شده را به آن اضافه کنید.
  7. بسته به ذائقه، ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز، ۱ قاشق چای‌خوری سس خردل، ۲ قاشق غذاخوری سس فرانسوی، ۱ قاشق چای‌خوری پودر آویشن، ۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر و مقداری قلقل سیاه و نمک را به سالاد اضافه کنید.
  8. حالا سالاد را کامل مخلوط کنید تا آماده سرو شود.

Leave a comment