آموزش آشپزی با گرینو

طرز تهیه سالاد یونانی با سس مخصوص

سالاد یونانی همان‌طور که از نامش پیداست یک سالاد خوشمزه و پرطرفدار از کشور یونان است. در این سالاد علاوه بر سبزیجات معمول، ترکیب زیتون و پنیر فتا طعم فوق‌العاده‌ای به آن می‌بخشید و سس مخصوص آن هم لذیذ بودنش را تکمیل می‌کند. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی تصویری گرینو طرز تهیه سالاد یونانی با سس مخصوص آن را آموزش می‌دهیم که می‌تواند یک پیش‌غذای عالی و خوشمزه باشد.

سالاد زیتون

سالاد زیتون، یک سالاد بسیار خوشمزه با ظاهر و طعمی متفاوت است که خیلی سریع و آسان آماده می‌شود. این سالاد را می‌توانید به‌عنوان پیش‌غذا هم سرو کنید.

مواد لازم

  • جعفری تازه: ۵ شاخه
  • گردو: ۲ عدد
  • پیازچه: ۴ عدد
  • زیتون بی هسته: یک پیمانه
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • سرکه: ۲ قاشق غذاخوری
  • گوجه‌فرنگی متوسط: یک عدد
  • نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا: از هر کدام یک قاشق چای‌خوری

 

 

 

طرز تهیه سالاد زیتون

۱.
برای تهیه‌ی یک سالاد زیتون خوشمزه، ابتدا زیتون‌ها را به صورت حلقه‌ای برش می‌زنیم و درون ظرف دلخواه می‌ریزیم. سپس گوحه را به صورت نگینی خرد می‌کنیم و به زیتون‌ها اضافه می‌کنیم. در آخر جعفری تازه و پیازچه را خرد می‌کنیم و به مابقی مواد اضافه می‌کنیم.

۲.
در این مرحله، بعد از خرد کردن تمامی مواد، به آن روغن زیتون، سرکه، ادویه‌ها و گردوی خرد شده اضافه می‌کنیم و به‌خوبی مخلوط می‌کنیم.

۳.
بعد از اینکه تمامی مواد را به‌خوبی مخلوط کردیم، به مدت یک ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم تا مزه‌ها به خورد هم برود و طعم و مزه‌ی سالاد ما هیجان‌انگیزتر شود.

 

Leave a comment