آموزش آشپزی با گرینو

طرز تهیه سس قارچ؛ چاشنی عالی برای لذیذتر کردن غذا

سس‌ها از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین چاشنی‌ها برای انواع غذاها هستند. از سس‌های آماده که در فروشگاه‌ها پیدا می‌شوند گرفته تا سس‌هایی که باید به صورت تازه تهیه‌ شوند، سر هر میز غذایی دو سه مدل از آن‌ها را می‌توان پیدا کرد. در این مطلب از مطالب آموزش آشپزی تصویری گرینو  می‌خواهیم یک سس بسیار خوشمزه و محبوب را به شما معرفی کنیم که می‌تواند غذاهای متنوع را لذیذتر از آنچه هستند، بکند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه سس قارچ خوشمزه را آموزش دهیم.

سس قارچ

سس قارچ، یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین سس‌ها است که باقت بسیار لطیف و خامه‌ای دارد. این سس را می‌توان با انواع غذاها مثل استیک مرغ، استیک گوشت، سیب‌زمینی تنوری و همبرگر و سوخاری سرور کرد.

مواد لازم

  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • شیر: یک لیوان
  • آبلیمو: یک قاشق چای‌خوری
  • خامه: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۵۰ گرم
  • آویشن: ۲ قاشق چای‌خوری
  • آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه

طرز تهیه سس قارچ

۱.
برای آماده کردن این سس قارچ جذاب، ابتدا قارچ‌های خرد شده را به همراه کره و نمک و آبلیمو کمی تفت می‌دهیم تا آب قارچ کشیده شود و کاما سرخ شود.

۲.
در این مرحله، کره را درون قابلمه ریخته و با حرارت ملایم اجازه می‌دهیم آب شود.

سپس آرد را اضافه کرده و آرد و کره را به مدت چند دقیقه روی حرارت هم می‌زنیم تا کاملا یکنواخت با هم مخلوط شود.

۳.
بعد از اینکه کره و آرد کاملا مخلوط شد، یک لیوان شیر، خامه، نمک و فلفل و آویشن را ضافه می‌کنیم و با همزن دستی کاملا مخلوط می‌کنیم تا آرد گوله نشود. این کار را چند دقیقه انجام می‌دهیم تا سس غلیظ شود.

۴.
زمانی که سس کاملا غلیظ شد، قارچ تفت داده شده را درون سس می‌ریزیم و کاملا مخلوط می‌کنیم تا سس قارچ آماده شود.

۵.
در صورتی که سس قارچ شما رقیق و از غلظت مناسبی برخوردار نبود، می‌توانید یک قاشق غذاخوری آرد با دو قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید و به سس اضافه کنید.

همچنین اگر سس بسیار غلیظ شد، می‌توانید با اضافه کردن مقداری شیر آن را رقیق کنید.

Leave a comment