آموزش آشپزی با گرینو

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی خوشمزه و آسان برای روزهای سرد پاییزی

با فرا رسیدن هوای سرد پاییزی، سر و کله‌ی کدو حلوایی‌های خوشرنگ و جذاب هم در بازارهای تره‌بار پیدا می‌شوند و وسوسه‌امان می‌کنند. با کدو حلوایی انواع و اقسام غذاها، شیرنی‌ها و دسرها را می‌توان تهیه کرد که قبلا چندین مورد از آن‌ها را در سری مطالب آموزش آشپزی تصویری گربنو به شما آموزش دادیم. کدو حلوایی مانند بقیه‌ی اعضای خانواده‌ی کدوها سرشار از ویتامین‌های C و E است و به خاطر رنگ نارنجی‌اش حاوی بتاکاروتن نیز است که در بدن ویتامین A را می‌سازد. برای گنجاندن این میوه‌ی مغذی در رژیم غذایی‌اتان با ما همراه باشید تا طرز تهیه سوپ کدو حلوایی را آموزش دهیم که یک سوپ بسیار خوشمزه برای گرم‌ کردن روزها و شب‌های پاییزی شماست.

 

سوپ کدو حلوایی

 

سوپ کدو حلوایی، از سوپ‌هایی است که در فصل سرد سال که کدو حلوایی در بازار موجود است قابل تهیه است. این سوپ سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و برای سرماخوردگی عالی است.

 

 

مواد لازم

  • کدو حلوایی: نصف یک کدوم حلوایی متوسط
  • پیاز درشت: یک عدد
  • آب جوش: ۳ لیوان
  • هویج: ۲ عدد
  • سیب‌زمینی متوسط: ۲ عدد
  • سیر: دو حبه
  • کره: ۳۰ گرم
  • خامه: یک قاشق غذاخوری
  • پودر عصاره‌ی مرغ: ۲ عدد
  • نمک و فلفل سیاه: هرکدام یک قاشق چای‌خوری

 

 

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

۱.
برای آمده کردن یک سوپ کدو حلوایی خوشمزه، ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می‌کنیم و درون کره سرخ می‌کنیم تا طلایی شود.

 

 

 

 

۲.
در این مرحله، بعد از اینکه پیازها سرخ شد، کدو حلوایی را پوست می‌گیریم و برش‌های مربعی می‌زنیم و به پیازها اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم.

 

 

 

 

۳.
بعد از اینکه کدو حلوایی کمی درون پیاز تفت داده شد، سیب‌زمینی و هویج را به قطعات کوچک برش می‌زنیم و به مابقی مواد اضافه می‌کنیم. سپس نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و دوباره تفت می‌دهیم.

توجه داشته باشید که مهم نیست برش سبزیجات کاملا یک اندازه باشد زیرا در آخر تمامی مواد پوره می شوند.

۴.
بعد از حدود نیم ساعت، زمانی که سبزیجات کمی تفت داده شد، برای عطر و طعم بیشتر، دو حبه سیر و پودر عصاره‌ی مرغ را به مواد اضافه و مخلوط می‌کنیم.

 

 

۵.
در آخر روی تمامی سبزیجات آب جوش می‌ریزیم، به طوری که روی سطح سبزیجات کاملا پوشیده شود و به مدت ۱ الی ۲ ساعت اجازه می‌دهیم با حرارت ملایم کاملا پخته شود (در اینجا می‌توانید به جای آب جوش، از آب مرغ هم استفاده کنید).

۶.
بعد از ۱ الی ۲ ساعت زمانی که سبزیجات کاملا پخته شد، با گوشتکوب برقی تمامی مواد را پوره می‌کنیم تا یک‌دست شود.

بعد از اینکه تمامی مواد پوره شد، خامه را اضافه می‌کنیم و برای ۵ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا خامه به خورد سوپ برود و سوپ ما آماده شود.

 

Leave a comment