آموزش آشپزی با گرینو

طرز تهیه سیب‌زمینی چوبی ترد و متفاوت

سیب‌زمینی سرخ کرده از محبوب‌ترین خوراکی‌هاست که به‌عنوان میان‌وعده یا کنار ساندویچ و غذاهای فست‌فودی خورده می‌شود. این خوراکی آن‌قدر طرفدار دارد که ممکن است بر سر آن دعوا شود و سرو غذایی مثل همبرگر بدون سیب‌زمینی سرخ شده در کنار آن، برای بعضی‌ها شبیه به توهین و گناه نابخشودنی باشد. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی تصویری گرینو می‌خواهیم یک ایده‌ی جدید در خضوض این خوراکی را با شما مطرح کنیم؛ ایده‌ای که شاید آن را بیشتر از سیب‌زمینی سرخ شده‌ی معمولی بپسندید. پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه سیب‌زمینی چوبی را به شما آموزش دهیم.

سیب‌زمینی چوبی

سیب‌مینی سرخ شده یکیاز محبوب‌ترین خوراکی‌ها در سراسر دنیا است. این مدل سیب‌زمینی سرخ شده یک ایده‌ی بسیار جدید و جذاب و در عین حال خوشمزه است.

مواد لازم

  • سیب‌زمینی متوسط: ۴ تا ۵ عدد
  • آرد سفید: ۱ پیمانه
  • پنیر پیتزا: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر پاپریکا: ۱ قاشق چای‌خوری
  • جعفری خشک: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: از هر کدام یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سیب‌زمینی چوبی

۱.
برای تهیه‌ی این سیب‌زمینی چوبی خوشمزه، ابتدا سیب‌زمینی‌ها را برش‌های کوچک می‌زنیم و درون آب جوش، با حرارت ملایم به مدت ۲۰ دقیقه می‌پزیم تا کاملا نرم شود.

۲.
بعد از اینکه سیب‌زمینی پخته شد، آن را با گوشتکوب کاملا پوره می‌کنیم و همانطور که سیب‌زمینی داغ است، پنیر پیتزا و ادویه‌ها و جعفری خشک را اضافه می‌کنیم و به‌خوبی با هم مخلوط می‌کنیم.

۳.
بعد از انیکه تمامی مواد با هم مخلوط شد، آرد سفید را اضافه می‌کنیم و دوباره مخلوط می‌کنیم تا به یک بافت خمیری منسجم برسد.

۴.
در این مرحله، روی تخته را به‌خوبی آدر می‌پاشیم و پوره‌ی سیب‌زمینی را روی آن قرار می‌دهیم و با وردنه پهن می‌کنیم (دقت داشته باشید پوره‌ی سیب‌زمینی را با وردنه خیلی نازک نکنید، کمی پهن شود کافی است).

۵.
بعد از اینکه خمیر را به خوبی پهن کردیم، با یک چاقوی تیز برش‌های طولی یک سانتی‌متری می‌زنیم و جدا می‌کنیم.

۶.
در آخر، سیب‌زمینی‌های چوبی را درون روغن داغ قرار می‌دهیم (به طوری که سیب‌زمینی‌ها کاملا درون روغن باشد) و با حرارت ملایم سرخ می‌کنیم تا طلایی و برشته شود.

Leave a comment