آموزش آشپزی با گرینو

طرز تهیه شیر عسلی؛ برای دسرهایی لذیذتر

شیر عسلی یک متریال خیلی مهم برای درست کردن بعضی از دسرهاست. شاید از اسم شیر عسلی این فکر به ذهنتان برسد که از ترکیب شیر و عسل تهیه می‌شود و نیاز به آموزش ندارد اما اینطور نیست! شیر عسلی غلظت، طعم و رنگ متفاوتی نسبت به ترکیب شیر و عسل دارد.  طرز تهیه شیر عسلی را به روشی ساده و سریع به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم

  • شکر: ۱ پیمانه
  • شیر خشک: یک و نیم پیمانه
  • کره هم‌دمای محیط: ۲۵ گرم
  • آب: نصف پیمانه

میزان: ۴۰۰ گرم
زمان پخت: ۱۰ دقیقه

طرز تهیه شیر عسلی

  1. یک پیمانه شکر را داخل شیر دوش بریزید و سپس نصف پیمانه آب به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید و اجازه دهید تا شکر و آب به جوش بیاید. زمانی که به جوش آمد، شعله را خاموش کنید و بگذارید تا از حرارت بیفتد.
  2. زمانی که شهد کمی از حرارت افتاد، آن را داخل مخلوط‌کن بریزید و یک و نیم پیمانه شیر خشک قنادی (یا شیر خشک نیدو که شور نباشد) را به آن اضافه کنید. به اندازه ۲۵ گرم کره‌ی هم‌دمای محیط را نیز به آن اضافه کنید و همه‌ی مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست شود و به غلظت مناسب و دلخواه برسید.
  3. اگر شیر عسلی غلظت لازم را نداشت، می‌توانید مقداری شیرخشک به آن اضافه کنید.
  4. شیر عسلی را به درون ظرف دلخواه ریخته و درون یخچال نگهداری کنید.

Leave a comment