آموزش آشپزی با گرینو

طرز تهیه مارشمالوی خانگی آسان با بافت فوق‌العاده

مارشمالو یک خوراکی خوشمزه شبیه به پاستیل است که بافتی نرم‌تر و لطیف‌تر دارد. مارشمالو را هم می‌توان به تنهایی خورد و هم آن را همراه با نوشیدنی داغ مصرف کرد اما خوشمزه‌ترین روش مصرف آن، انداختن چند تکه مارشمالو در یک فنجان شکلات داغ است که طعمی فوق‌العاده ایجاد می‌کند. در این مطلب از سری مطالب آموزش گرینو قصد داریم طرز تهیه مارشمالوی خانگی را آموزش دهیم.

مارشمالوی خانگی

مارشمالو، یک خوراکی خوشمزه با بافتی لطیف و ژله‌ای است که در بین کودکان و بزرگسالان طرفداران زیادی دارد. این خوراکی جذاب، با چند ماده‌ی ساده قابل تهیه است.

مواد لازم

  • پودر ژله‌ی آلبالو: یک بسته
  • پودر نارگیل: ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
  • آب جوش: نصف یک لیوان
  • قالب سیلیکونی

طرز تهیه مارشمالوی خانگی

۱.
برای تهیه‌ی مارشمالوی خانگی، ابتدا پودر ژله را به همراه نصف لیوان آب جوش کاملا مخلوط می‌کنیم و به روش بن‌ماری (ذوب کردن با حرارت غیرمستقیم با استفاده از آب) روی بخار کتری قرار می‌دهیم تا ذرات ژله کاملا حل شود

۲.
زمانی که ذرات ژله کاملا حل شد، باید به مدت ۵ دقیقه با دور تند همزن برقی، مواد را هم بزنیم تا کاملا پف کند و از حالت آبکی خارج شود. همین که مواد پف کند کافی است و نباید سفت شود.

۳.
غلظت مواد باید به این شکل باشد. اگر ژله را زیاد هم بزنید، ماشمالوها چسبناک می‌شوند.

۴.
در این مرحله با یک برس زوغن، قالب سیلیکونی را کاملا چرب می‌کنیم. اگر قابل کاملا چرب نشود زمان خارج کردن، مارشمالو از قالب جدا نمی‌شود.

۵.
بعد از اینکه قالب را کاملا چرب کردیم، درون قالب را پودر نارگیل می‌ریزیم، به طوری که تمامی قالب با پودر نارگیل پوشیده شود.

۶.
در این مرحله، مواد ژله‌ای را درون قیف می‌ریزیم و داخل قالب سیلیکونی را پر می‌کنیم و به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم تا کملا سفت شود.

۷.
بعد از ۲ ساعت، مارشمالوی ما آماده است. آن را از یخچال خارج می‌کنیم و به‌آرامی از قالب در می‌آوریم و به پودر نارگیل آغشته می‌کنیم.

این مارشمالوی خوشمزه، طعم بسیار جذابی دارد و بافت ژله‌ای و لطیف آن شما را هیجان‌زده می‌کند.

 

Leave a comment