آموزش آشپزی با گرینو

طرز تهیه مینی پنکیک لذیذ و بامزه

پنکیک یا کیک تابه‌ای نوعی کیک نازک، ساده و جذاب است که برای وعده‌ی صبحانه و همراه با میوه و عسل محبوب است. در ابتدا شاید به نظر برسد که تهیه‌ی آن به خصوص برای صبحانه سخت و وقت‌گیر باشد اما باید بگوییم که این‌طور نیست و زمانی کوتاهی که برای آماده کردن صرف می‌کنید، با طعم لذیذ و خوشمزه‌ی آن جبران می‌شود. در این مطلب از مطالب آموزش آشپری تصویری گرینو به شما طرز تهیه مینی پنکیک را آموزش می‌دهیم که دقیقا مشابه پنکیک معمول است و فقط اندازه‌ی آن کوچک‌تر است.

مینی پنکیک

یکی از روش‌های آسان و جذاب و درعین حال بانمک برای تهیه‌ی پنکیک، مینی پنکیک است. با کمی صبر و حوصله می‌توانید این پنکیک‌های جذاب را آماده کنید و برای کودکانی که اشتهای کمی دارند، یک صبحانه‌ یا میان وعده‌ی عالی تهیه کنید.

مواد لازم

  • شیر: یک لیوان
  • کره: ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • آرد سفید: یک پیمانه
  • بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
  • شکر: ۳ قاشق چای‌خوری
  • بطری سس

طرز تهیه مینی پنکیک

۱.
برای تهیه‌ی این مینی پنکیک خوشمزه، ابتدا شیر، تخم‌مرغ، پودر وانیل و بکینگ پودر را داخل ظرف ریخته و با همزن دستی خوب هم می‌زنیم تا کرم رنگ شود.

۲.
بعد از اینکه مواد را کاملا با هم مخلوط کردیم، آرد سفید را الک می‌کنیم و به مواد اضافه می‌کنیم و مجددا مخلوط می‌کنیم.

۳.
بعد از اینکه مواد را با هم مخلوط کردیم، کره‌ی ذوب شده را به مواد پنکیک اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم.

 

۴.
غلظت مواد باید به این شکل باشد. نه خیلی سفت باشد و نه خیلی روان. زمانی که مواد پنکیک آماده شد، آن را درون بطری سس می‌ریزیم.

۵.
در این مرحله، تابه را روی شعله‌ی گاز قرار می‌دهیم و اجازه‌می‌دهیم گرم شود (توجه کنید برای پخت پنکیک لازم نیست درون تابه را چرب کنیم). بعد از اینکه تابه کاملا گرم شد، از مواد پنکیک به صورت دایره‌های کوچک درون تابه می‌ریزیم.

۶.
زمانی که روی پنکیک‌ها حباب زد، پنکیک‌ها را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر آن طلایی شود. بعد از پخت، مینی پنکیک‌ها را درون ظرف دلخواه بریزید و با انواع میوه‌ها و عسل نوش‌جان کنید.

Leave a comment