آموزش آشپزی با گرینو

طرز تهیه نان حبابی مغزدار و خوشمزه با ظاهری غافلگیرکننده

 

مواد لازم

  • شیر: ۱ و یک چهارم پیمانه
  • شکر سفید: نصف پیمانه
  • مایه خمیر فوری: ۱ قاشق چای‌خوری سرپر
  • کره: ۱۳۰ گرم
  • شکر‌ قهوه‌ای: ۱ پیمانه‌ی سرخالی
  • پودر قند: نصف پیمانه
  • دارچین: ۲ قاشق چای‌خوری
  • آرد نان فانتزی: به میزان لازم (۳ تا ۴ پیمانه)
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • شکلات چیپسی نسوز: مقداری

زمان آماده سازی: ۲ ساعت

مواد اولیه مناسب برای: ۶ نفر

طرز تهیه نان حبابی

  1. یک پیمانه شیر ولرم را درون ظرف بریزید و سپس یک قاشق چای‌خوری سر پر مایه خمیر فوری را به شیر اضافه کنید.
  2. نصف پیمانه شکر سفید نیز به همراه یک عدد تخم‌مرغ و ۳۰ گرم کره‌ی آب شده (یا روغن مایع) را به شیر اضافه کنید و مواد را به کمک هم‌زن دستی مخلوط کنید.
  3. آرد نان فانتزی را به آرامی به مخلوط اضافه کنید تا مایع کیک غلیظ شود (میزان آرد نمی‌تواند دقیق باشد، پس با احتیاط اضافه کنید). به مدت ده دقیقه روی ظرف را بپوشانید تا حباب‌هایی روی مایع ایجاد شود.
  4. پس از مشاهده‌ی حباب‌ها، کم کم آرد را به مایع اضافه کنید تا خمیر کیک شکل بگیرد.
  5. خمیر کیک را روی صفحه‌ی آرد پاشیده شده به مدت ده دقیقه ورز دهید تا خمیر منسجم شود و به دست نچسبد.
  6. خمیر ورز داده شده را درون ظرفی که از قبل چرب شده قرار بدهید و روی ظرف را سلفون بکشید و اجازه بدهید خمیر به مدت یک الی دو ساعت در جای گرم، استراحت کند (شما می‌توانید فر را روشن کرده و کمی بعد که فر گرم شد، آن را خاموش کنید و خمیر را برای استراحت درون فر بگذارید).
  7. برای تهیه‌ی سس، یک پیمانه شکر قهوه‌ای را درون شیرجوش بریزید و ۱۰۰ گرم کره را به آن اضافه کنید. پس از آنکه کره ذوب شد، یک چهارم پیمانه شیر را به آن اضافه کنید و مواد را به کمک هم‌زن دستی مخلوط کنید تا سس آماده شود و سپس شیرجوش را از روی شعله بردارید.
  8. پس از استراحت خمیر، پف خمیر را بگیرید و آن را به چونه‌های کوچک تقسیم کنید (تقریبا اندازه‌ی چونه‌ها به اندازه‌ی یک گردوی کوچک باشد).
  9. چونه‌ها را باز کنید و مابین آن‌ها شکلات نسوز قرار بدهید و آن‌ها را دوباره گرد کنید.
  10. نصف پیمانه پودر قند به همراه ۲ قاشق چای‌خوری دارچین مخلوط کنید و دانه دانه توپک‌ها را درون پودر قند و دارچین بغلتانید.
  11. از سسی که درست کردید، نصف آن را توی قالب دلخواه بریزید و توپک‌های آغشته به پودر قند و دارچین را داخل ظرف بچینید و در انتها، روی قالب را بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه به آن استراحت بدهید تا توپک‌ها مقداری پف کنند.
  12. حالا قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه‌ی وسط فر که با دمای ۱۸۰ درجه و با فن روشن، از قبل گرم شده است قرار دهید تا نان‌ها بپزد.
  13. پس از خروج نان‌ها از قالب، مابقی سس را روی آن بریزید تا آماده‌ی سرو شود.

Leave a comment