آموزش آشپزی با گرینو

طرز تهیه پاستا چوبی جذاب و لذیذ

پاستا به همان اندازه که تنوع در فرم و مزه دارد، طرفداران بیشماری هم در سراسر دنیا دارد. این غذای خوشمزه و سریع یکی از وعده‌های محبوب در هر خانه‌ای است که به شیوه‌های مختلفی تهیه می‌شود. اگر پاستای رایجی که در خانه‌های ما ایرانی‌ها تهیه می‌شود (و به آن ماکارونی می‌گوییم!) را کنار بگذاریم روش‌های متنوع برای طبخ انواع پاستا وجود دارد، از آبکش کردن و در فر گذاشتن گرفته تا به سیخ کشیدن! بله به سیخ کشیدن پاستا همان روشی است که در این مطلب از مطالب آموزش آشپری تصویری گرینو  قصد داریم آن را آموزش دهیم. پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه پاستا چوبی را با هم ببینیم.

پاستا چوبی

پاستا چوبی یکی از انواع فست‌فودها است که به راحتی می‌توان درون خانه آماده کرد و با شکل مدرن و جذابی که دارد می‌تواند یک ایده‌ی بسیار عالی، برای میزهای پذیرایی شما باشد.

مواد لازم

  • پاستا پنه: ۱۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
  • زیتون حلقه شده: یک قاشق غذاخوری
  • سوسیس خرد شده: یک عدد
  • سس گوجه‌فرنگی تند: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر آویشن: یک قاشق چای‌خوری
  • فلفل دلمه‌ی رنگی: یک قاشق غذاخوری
  • سیخ چوبی: ۵ عدد

طرز تهیه پاستا چوبی

۱.
برای تهیه‌ی یک پاستا چوبی خوشمزه، ابتدا پاستا را درون آب در حال جوش می‌ریزیم و با مقداری نمک و روغن مایع اجازه می‌دهیم کاملا نرم شود. سپس پاستا را آیکش می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

۲.
در این مرحله، پاستای آبکش شده را دانه دانه درون سیخ چوبی می‌زنیم تا سیخ کاملا پر شود.

 

۳.
در این مرحله با یک فرچه، سس گوجه‌فرنگی تند را روی پاستاها می‌زنیم تا کاملا با سس پوشیده شود.

۴.
حال مقداری پنیر پیتزا روی پاستاها می‌ریزیم و شروع می‌کنیم به اضافه کردن مابقی مواد.

۵.
در این مرحله به ترتیب، سوسیس خرد شده، فلفل دلمه‌ی رنگی و زیتون حلقه شده روی پاستاها قرار می‌دهیم و در آخر کمی پودر آویشن روی تمامی مواد می‌ریزیم.

۶.
سیخ‌ها را درون سینی فر قرار می‌دهیم و آن را داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه قرار می‌دهیم تا پنیر ذوب شود. سپس از فر خارج می‌کنیم و تمام. پاستا چوبی جذاب ما آماده است.

 

Leave a comment