آموزش آشپزی با گرینو

طرز تهیه چوروس , شیرینی ایتالیایی اصیل

طرز تهیه چوروس؛ شیرینی ایتالیایی محبوب و اصیل

هر کشوری در جهان کیک و شیرینی‌های خاص خودش را دارد با فرهنگ و تاریخ آن کشور گره خورده است؛ از شیرینی دانمارکی محبوب در ایران گرفته تا کروسان و اکلر فرانسوی و کیک شیری روسی و…. در ایران هم شیرینی‌های سنتی و محبوب محلی بیشماری وجود دارد که نام بردن از آن‌ها در این مطلب نمی‌گنجند. این محبوبیت و تنوع کیک و شیرینی‌ها باعث شد تا در این آموزش آشپزی از مطالب آموزش آشپزی تصویری گرینو تصمیم بگیریم یک شیرینی ایتالیایی بسیار خوشمزه را آموزش دهیم که طعم خوب آن در ترکیب با شکر و دارچینی که در آخر به آن‌ آغشته می‌شود، این شیرینی را تبدیل به یک خوراکی عالی برای روزهای پاییزی کرده است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه چوروس را در ادامه به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه چوروس

چوروس یک شیرینی خوشمزه و آسان، با اصلت اسپانیایی‌ست که تقریبا مشابه شیرینی بامیه است. این شیرینی برای صبحانه یا عصرانه به همراه چای و قهوه یک گزینه‌ی عالی است.

 

 

مواد لازم

  • آرد سفید: یک پیمانه
  • آب: یک پیمانه
  • شکلات تخته‌ای: به میزان دلخواه
  • کره: ۸۰ گرم
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • دارچین: یک قاشق غذاخوری
  • شکر: ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک و پودر وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

 

طرز تهیه چوروس

۱.
برای تهیه چوروس ابتدا یک پیمانه آب را به همراه ۳ قاشق غذاخوری شکر، پودر وانیل و کره درون قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم و اجازه‌ می‌دهیم کره و شکر کاملا ذوب شود. زمانی که اطراف قابلمه ریزجوش زد، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم.

 

 

۲.
بعد از اینکه قابلمه را از روی حرارت برداشتیم، به یکباره آرد را اضافه می‌کنیم و تند هم می‌زنیم تا خمیری‌شکل شود.

در این مرحله، نمک را هم اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. سپس خمیر را به یک ظرف دیگر منتقل می‌کنیم و با لیسک باز می‌کنیم تا سرد شود.

 

 

 

۳.
بعد از اینکه خمیر ازحرارت افتاد و خنک شد (نیازی نیست خمیر کاملا سرد شود، کمی از حرارت بیفتد کافی است) تخم‌مرغ‌ها را تک‌تک به خمیر اضافه می‌کنیم. ابتدا یک تخم‌مرغ را اضافه می‌کنیم و با همزن برقی مخلوط می‌کنیم. بعد از اینکه مخلوط‌ شد، تخم‌مرغ دوم را اضافه می‌کنیم و دوباره به مدت ۲ تا ۳ دقیقه هم می‌زنیم تا مخلوط شود.

 

 

۴.
در این مرحله، زمانی که تخم‌مرغ کاملا با مواد مخلوط شد، باید خمیر نهایی مانند تصویر، به همچین بافت چسبناکی برسد.

 

 

 

۵.
در این مرحله، ماسوره طرح‌دار را درون قیف قرار می‌دهیم و خمیر را داخل قیف می‌ریزیم.

درون یک قابلمه مقداری روغن می‌ریزیم (به طوری که خمیر کاملا درون روغن قرار بگیرد) و اجازه می‌دهیم به خوبی داغ شود. سپس خمیری که داخل قیف ریختیم را درون روغن داغ پایپ و سرخ می‌کنیم.

 

 

 

 

۶.

بعد ازا نیکه چوروس ما آماده شد، درون یک ظرف شکر و دارچین را با هم مخلوط می‌کنیم و چروروس را به شکر و دارچین آغشته می‌کنیم.

به دلخواه می‌توانید چوروس را با شکلات آب شده هم سرو کنید و لذت ببرید.

 

 

Leave a comment