آموزش آشپزی با گرینو

طرز تهیه کال کباب گیلانی خوشمزه و بی‌نظیر

تنوع و خوشمزگی فوق‌العاده‌ی غذاهای گیلانی، اصلی است که همه‌ی ما ایرانی‌ها به آن آگاهیم. در کنار غذاهای اصلی این خطه از شمال که تا امروز چندین نوع از آن‌ها را به شما در مطالب آموزش آشپری تصویری گرینو  آموزش داده‌ایم، همیشه مزه‌های متنوعی هم سرو می‌شوند که همراه با غذای اصلی میل می‌شوند و به طعم خوش آن‌ها می‌افزایند. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه کال کباب گیلانی را به شما آموزش دهیم و گفتن ندارد که بادمجان کبابی در هم دستور غذایی چه غوغایی از عطر و طعم دارد. با ما همراه باشید.

کال کباب گیلانی

کال کباب، یکی از خوشمزه‌ترین مزه‌های گیلانی است که با بادمجان کبابی درست می‌شود و در کنار بسیاری از غذاهای شمالی مثل باقالی قاتق، کباب ترش و ماهی شکم‌پر سرو می‌شود.

مواد لازم

  • بادمجان درشت: ۳ عدد
  • سیر: ۳ حبه
  • گردوی آسیاب شده: ۱۰۰ گرم
  • رب انار ترش: یک قاشق غذاخوری
  • آب انار ترش: نصف پیمانه
  • سبزی معطر خرد شده شامل نعنا، خالواش و چوچاق: ۳ قاشق غذاخوری
  • گلپر: ۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه کال کباب گیلانی

۱.
برای آماده کردن یک کال کباب خوشمزه، ابتدا بادمجان‌ها را خوب شسته و سپس روی گاز یا درون فر خوب کبابی می‌کنیم. این کار باعث می‌شود بادمجان‌ها طعم دودی بگیرند و مزه‌ی کال کباب ما بهتر شود.

۲.
بعد از اینکه بادمجان‌ها کاملا کبابی و پخته شد، پوست آن را به آرامی جدا می‌کنیم. اگر پوست بادمجان‌ها به راحتی جدا نشد، می‌توانید زیر شیر آب سرد قرار دهید و پوست بادمجان را جدا کنید.

۳.
بعد از اینکه پوست بادمجان‌ها را جدا کردیم، سر بادمجان را برش می‌زنیم و با یک چاقوی تیز، بادمجان‌ها را خوب ساطوری و پوره می‌کنیم.

۴.
در این مرحله، بعد از اینکه بادمجان‌ها را خوب ساطوری کردیم درون ظرف مورد نظر می‌ریزیم و سپس گردوی آسیاب شده، سبزی معطر، رب انار ترش، آب انار ترش و ادویه‌ها را اضافه می‌کنیم.

۵.
سپس به تمامی مواد سیر تازه اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا کاملا باهم ترکیب شود.

در این مرحله کال کباب ما آماده است. برای خوشمزگی بیشتر می‌توانید کال کباب را برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزه‌ها به خورد هم برود.

Leave a comment