آموزش آشپزی با گرینو

طرز تهیه کوکی رژیمی با جو دوسر؛ خوشمزه، ترد و سالم

به هر علتی و با هر انگیزه‌ای که رژیم گرفته باشید، چه برای لاغری چه برای حفظ سلامتی یا ورزشکار باشید و مواد غذایی خاصی را مصرف کنید، باز هم وجود یک کوکی خوشمزه در برنامه‌ی غذایی‌تان می‌توانند دلگرم‌کننده و جذاب باشد. کوکی‌های رژیمی انواع مختلفی دارند و در طعم‌های متنوعی تهیه می‌شوند تا بتوانند تمام سلیقه‌ها را در بر بگیرند. در این مطلب از مطالب آموزش آشپزی تصویری گرینو  ما یک کوکی رژیمی خوشمزه را به شما معرفی می‌کنیم که با طعم بادام‌زمینی و موز و دارچین می‌تواند کوکی مورد علاقه‌ی همه باشد و خوردن آن همراه با یک فنجان چای، عصر سرد پاییزی‌تان را گرم و لذت‌بخش کند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه کوکی رژیمی با جو دوسر را به شما آموزش دهیم.

کوکی رژیمی با جو دوسر

کوکی جو دوسر، یکی از انواع کوکی‌هاست که به صورت رژیمی تهیه می‌شود. این کوکی برای ورزشکاران یا کسانی که رژیم هستند بهترین گزینه است.

مواد لازم

  • جو دوسر: یک پیمانه
  • عسل: ۲ قاشق غذاخوری
  • موز: ۲ عدد
  • دارچین: ۲ قاشق چای‌خوری
  • شکلات چیپسی تلخ یا شیرین (بسته به ذائقه): ۲ قاشق غذاخوری
  • کره‌ی بادام‌زمینی: ۲ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر و نمک: ۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کوکی رژیمی با جو دوسر

۱.
برای درست کردن این کوکی رژیمی خوشمزه، ابتدا جو دوسر، دارچین، نمک و بکینگ پودر را درون ظرف مورد نظر می‌ریزیم، سپس تمام مواد را با هم مخلوط می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

۲.
سپس در یک ظرف دیگر، دو عدد موز را با پشت چنگال خوب له می‌کنیم تا کاملا پوره و یکدست شود.

 

۳.
در این مرحله، موز له شده را به همراه کره‌ی بادام‌زمینی، شکلات چیپسی و عسل به مخلوط جو دوسر اضافه می‌کنیم و به خوبی با لیسک هم می‌زنیم تا ترکیب شوند.

۴.
حال از خمیر کوکی آماده شده به اندازه‌ی یک قاشق غذاخوری بر‌می‌داریم و با دست به شکل دایره‌ای و یک اندازه فرم می‌دهیم.

.
در این مرحله داخل سینی فر را کاغذ روغنی قرار می‌دهیم و کوکی‌ها را روی سینی می‌چینیم و در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا کوکی‌ها پخته شوند.

 

Leave a comment