اگرچه انواع کیک و شیرینی را میتوان به راحتی از قنادیها تهیه کرد، اما پخت آنها در خانه لذت بیشتری دارد؛ به خصوص عطری که هنگام پختشان در خانه میپیچد هوش از سر میبرد. طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزهای را به شما آموزش میدهیم که گاناش ابریشمی و خوشمزهتری هم دارد که طعم آن را فوقالعاده میکند. با ما همراه باشید.
مواد لازم
- آرد شیرینیپزی: ۱ پیمانه
- پودر کاکائو: یک سوم پیمانه
- شکلات: ۵۰ گرم
- شکر: دو سوم پیمانه
- خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
- تخممرغ درشت همدمای محیط: ۳ عدد
- ماست همزده همدمای محیط: نصف پیمانه
- وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
- بکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری
- روغن مایع: نصف پیمانه
مناسب برای: ۶ نفر
زمان پخت: ۱ ساعت
طرز تهیه کیک شکلاتی با گاناش
- در ابتدا ۳ عدد تخممرغ درشت همدمای محیط را درون ظرف همزن بشکنید و دو سوم پیمانه شکر به همراه یک دوم قاشق چایخوری وانیل ساده (یا ۱ قاشق چایخوری وانیل شکری) را اضافه کنید و آنقدر مواد را با همزن بزنید تا موارد کاملا کرمی، پفکی و کشدار شود.
- نصف پیمانه روغن مایع را به همراه نصف پیمانه ماست سون همزده همدمای محیط به تخممرغها اضافه کنید و مواد را با همزن و در حد مخلوط شدن، با سرعت پایین هم بزنید.
- مایهی کیک را به ظرف مناسبی منتقل کنید و یک سوم پیمانه پودر کاکائو و یک و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر را به یک پیمانه آرد شیرینیپزی اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید و سپس طی دو مرحله روی مایهی کیک الک کنید و به کمک همزن دستی، خیلی آرام و دورانی مخلوط کنید.
- مایهی کیک را در قالب ۱۰ سانتیمتر در ۲۵ سانتیمتر (یا ۲۰ سانتیمتر در ۲۰ سانتیمتر) که کف آن را کاغذ روغنی قرار دادهاید، بریزید و ظرف کیک را در طبقهی وسط فر که به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است، برای مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا بپزد.
- بعد از پخت، کیک را از فر خارج کنید و روی توری قرار دهید تا کاملا از حرارت بیفتد.
- ۵۰ گرم شکلات شیرین (بسته به ذائقه) را خرد کنید. سپس ۱۰۰ گرم خامهی صبحانه را داخل ظرفی که روی حرارت کم قرار دادهاید، بریزید و کمی که خامه گرم شد، از روی حرارت بردارید و شکلات خرد شده را به آن اضافه کنید. سپس این ترکیب را مخلوط کنید تا گاناش به دست بیاید.
- زمانی که کیک کمی از حرارت افتاد، گاناش را به آن اضافه کنید و سرو کنید.