آموزش آشپزی با گرینو

پاییز و نوشیدنی های مناسب فصل پاییز

در فصل زیبای پاییز نوشیدنی های دلچسب زیادی وجود دارند که هنگام غروب زیبای پاییز به دل آدم می چسبد.سیب یک میوه همه فصل می باشد که خواص بسیاری دارد و میتواند شما را در فصل پاییز و زمستان از شر بیماری ها و باکتری ها حفظ نماید.

دارچین یک ادویه فوق العاده میباشد که سبب تقویت سیستم ایمنی و حتی به درمان دیابت نوع دو نیز کمک میکند و به گفته محققان مصرف دارچین حدود یک الی شش گرم در روز به روند سلامتی و پیشگیری از دیابت کمک میکند.

نوشیدنی سیب داغ و پرتقال با طعم دارچین مخصوص پاییز

مواد مورد نیاز

  • چهار عدد سیب متوسط
  • نصف یک پرتقال متوسط
  • سه عدد چوب دارچین متوسط
  • جوز هندی یک عدد
  • نصف قاشق غذاخوری گل میخک
  • نصف پیمانه عسل
  • پنج الی شش پیمانه آب

طرز تهیه

سیب ها را نیازی نیست پوست بکنید این گزینه دلبخواهی می باشد در ابتدا آنها را خرد کنید و هسته های ی آن را جدا کنید. سیبها را در یک قابلمه بزرگ بریزید. پرتقال را نیز خرد کرده و به داخل قابلمه اضافه کنید.پوست میوه را در ظرف دیگری نگه دارد.ادویه ها را به درون قابلمه بریزید عسل را  به آن اضافه کنید، سپس شش پیمانه آب داخل همان قابلمه بریزید تا سطح آنها به کاملا با آب پوشیده شود.

قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب آن به جوش آید.سپس زیر قابلمه را کم کرده و به مدت نیم الی یک ساعت اجازه دهید تا بجوشد و مراقب آن باشید تا سر نرود و یا آب آن تمام نشود.

بعد از حدود نیم ساعت حرارت آن را کاهش دهید، در را روی قابلمه گذاشته و حدود یک ساعت بگذارید با حرارت ملایم بماند. این آب میوه باید در انتها رنگی کهربایی پیدا کند. عطر و طعم این نوشیدنی باید شیرین و تند باشد.

محتویات قابلمه به وسیله یک صافی به یک ظرف دیگر انتقال دهید . شما میتونید از باقی مانده میوه مربا و یا درون کیک های خانگی خود استفاده کنید. این نوشیدنی به صورت گرم سرو میشود شما می توانید آن را درون یخچال نگه دارید و در زمان استفاده مجدد گرم کنید و نوش جان کنید.

شربت انار و گریپ فروت
یک نوشیدنی پاییزی سرشار از ویتامین c میباشد که بسیار به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند

شربت انار و گریپ فروت(مرکبات)

یک نوشیدنی  مخصوص پاییز سرشار از ویتامین c میباشد که بسیار به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند و افرادی که کمی علاقه به طعم ترشی آن داشته باشند میتوانند به راحتی آن را به راحتی در منزل خود تهیه نمایند.

مواد مورد نیاز

  • نیم لیتر آب انار
  • نیم لیتر آب گریپ فروت(مرکبات)
  • یک لیتر آب
  • نیم کیلو عسل یا شکر(افرادی که علاقه به شیرین کردن دارند و کاملا انتخابی است)
  • قابلمه مناسب

طرز تهیه

آب میوه ها را همراه با آب به داخل قابلمه بریز و بر روی شعله قرار دهید تا به جوش آید و سپس زیر آن را کم کنید به مدت یک الی دو ساعت بزارید بماند تا کمی آب آن کم شود و بعد شکر یا عسل(میتوامید عسل را در کمی آب ولرم حل کنید)به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.

و هم بزنید بزارید خوب ترکیب شود.بعد از مدتی ماده ای کاملا غلیظ بدست می آید بگذارید خنک شود. می توانید در یک بطری شیشه ای نگه دارید.

نکته ای که وجود دارد این است که میتوانید شکر را از همان اول به آن اضافه کنید.و یا بجای آن از عسل محلول شده در آب استفاده کنید و به آن اضافه کنید.

هر زمانی که نیاز به این نوشیدنی داشتید می توانید یک یا دو قاشق غذاخوری از آن را درون یک لیوان ریخته و با آب یا آب گاز دار نوش جان کنید.

چای ماسالا
ماسالا یک چای هندی محبوب می باشد که طبعی گرم و خواصی بسیار دارد

چای ماسالا

ماسالا یک چای هندی محبوب می باشد که طبعی گرم و خواصی بسیار دارد که در درمان برخی بیماری ها نیز از آن استفاده میکنند.در فصل پاییز و شیک نوشیدنی خوشمزه و کمی تند می باشد.البته برخی از افراد از عسل یا شکر نیز در هنگام سرو آن استفاده میکنند.

چای ماسالا یک چای جالب می باشد که شما می توانید آن را به روشی که میخواهید درست کنید و یا به عبارتی شخصی سازی کنید.

مواد لازم

  • دو قاشق غذا خوری پودر زنجبیل
  • یک قاشق غذا خوری گل میخک
  • نصف قاشق غذاخوری فلفل سیاه
  • دو عدد هل سیاه
  • هفت عدد هل سبز
  • یک چهارم یک عدد جوز هندی
  • هفت عدد میخک
  • یک قاشق چای خوری چای سیاه
  • یک لیوان و نصفی شیر
  • نصف لیوان آب
  • عسل یا شکر به میزان لازم

طرز تهیه

اگر ادویه هایتان آسیاب نشده اند آنها را حدود یک دقیقه بدون روغن در ماهیتابه همراه با هم زدن  تفت دهید و بعد از اینکه بوی ادویه ها پخش شد آماده آسیاب می باشند.حتما ادویه هارو هم بزنید زیرا ممکن است زود بسوزند.

وقتی به خوبی پودر شدند با یکدیگر ترکیب کنید و دو بار الک کنید تا یک پودر نرم و با کیفیت به شما بدهد.

پودر ما آماده است و آن را در ظرف شیشه ای نگه دارید.

شیر و آب را در درون قابلمه ریخته و وقتی شیر قل زد چای سیاه را به آن اضافه میکنیم و بعد از چند دقیقه یک و نیم قاشق چای خوری پودر ماسالا را همراه با شکر اضافه میکنیم و حدود دو دقیقه آن را روی حرارت میگذاریم تا آماده شود.

و بعد زیر آن را خاموش میکنیم و چند دقیقه تا در قابلمه در بسته می گذاریم بماند تا دم بکشد .توجه داشته باشید که اگر زیاد رو حرارت بماند تلخ میشود.سپس از طریق صافی آن را صاف کرده و نوش جان کنید.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment