سالاد ماکارونی یا سالاد پاستا یک پیشغذا یا غذای خوشمزه است که در سراسر جهان و به روشهای مختلفی تهیه میشود. این سالاد که خیلی آسان تهیه میشود، میتواند یک وعدهی غذایی کامل و خوشمزه به خصوص به عنوان شام باشد.
مواد لازم
- ماکارونی فرمدار: ۲۵۰ گرم
- ژامبون: ۳ ورق
- سس خردل: ۱ قاشق چایخوری
- خیارشور نگینی خرد شده: دو سوم پیمانه
- نخود فرنگی بخارپز: دو سوم پیمانه
- کنسرو ذرت: نصف پیمانه
- سیبزمینی پخته: ۲ عدد متوسط
- هویج پخته: ۲ عدد کوچک
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
- سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری
- پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
- پودر آویشن: ۱ قاشق چایخوری
- سس فرانسوی: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد ماکارونی
- در ابتدا، ۲۵۰ گرم پاستا را درون آب و نمک در حال جوش بریزید تا بپزد. وقتی که پاستاها نرم شد، آن را آبکش کنید و با آب سرد بشویید و کنار بگذارید.
- ۲ عدد هویج کوچک پخته شده را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.
- ۲ عدد سیب زمینی متوسط پخته را نگینی درشت خرد کنید (دقت کنید که سیبزمینیها خیلی پخته نباشند که هنگام خرد کردن، له شوند و همچنین بهتر است از سیبزمینیهای خیلی تازه استفاده نشود چراکه هنگام خرد کردن، پوک میشود).
- ۳ ورق ژامبون را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.
- ۴ تا ۵ خیارشور درشت را نیز نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.
- حالا پاستا را در یک ظرف مناسب بریزید و سیبزمینیهای نگینی شده به همراه ژامبون و نصف پیمانه ذرت، دو سوم پیمانه نخودفرنگی بخارپز شده، هویج پختهی نگینی و خیارشور نگینی خرد شده را به آن اضافه کنید.
- بسته به ذائقه، ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز، ۱ قاشق چایخوری سس خردل، ۲ قاشق غذاخوری سس فرانسوی، ۱ قاشق چایخوری پودر آویشن، ۱ قاشق چایخوری پودر سیر و مقداری قلقل سیاه و نمک را به سالاد اضافه کنید.
- حالا سالاد را کامل مخلوط کنید تا آماده سرو شود.