سس رَنچ و نان مزهدار شده
سس رَنچ یکی از خوشمزهترین سسها است که با انواع سالاد، ساندویچ، چیپس و سوخاری میتوان سرو کرد. این سس به دلیل داشتن انواع سبزی و ادویه، بسیار معطر و لذیذ است.
مواد لازم سس رنچ
- خامهی ترش: ۱۵۰ گرم
- سس مایونز: یک پیمانه
- شوید خشک: ۲ قاشق غذاخوری
- جعفری خشک: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر سیر و پودر پیاز: از هر کدام ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه سس رنچ
۱.
برای آماده کردن سس رنچ خوشمزه و معطر، ابتدا سس مایونز، خامهی ترش، شوید خشک، جعفری خشک و ادویهها را درون ظرف ریخته و کاملا با هم مخلوط میکنیم.
۲.
بعد از اینکه تمامی مواد را با هم مخلوط کردیم، سس را به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا مزهها به خورد هم برود و سس رنچ ما آماده شود.
مواد لازم نان مزهدار شده
- پنیر پارمزان: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پیاز: از هر کدام ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه نان مزهدار شده
۱.
برای تهیهی نان مزهدار شده، ابتدا نان لواش را به صورت نواری برش میدهیم و سپس برشهای مثلثی میزنیم.
۲.
بعد از اینکه نانها را برش زدیم، درون ظرف میریزیم و به آن روغن زیتون، پنیر پارمزان و ادویهها را اضافه میکنیم و به مخلوط میکنیم تا مواد کاملا به خورد نان برود و مزهدار شود.
۳.
در این مرحله، کف سینی فر را آغشته به روغن زیتون میکنیم و نانهای مزهدار شده را درون سینی میریزیم و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه درون فر قرار میدهیم تا کاملا برشته شود.
۴.
بعد از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه نانهای مزهدار شده را از فر خارج میکنیم و اجازه میدهیم کمی خنک شود. سپس از سینی فر جدا میکنیم. این نانهای مزهدار شدهی سالم و خوشمزه را میتوانید با سس رنچ نوش جان کنید و لذت ببرید.
این خوراکی جذاب میتواند یک میانوعدهی عالی برای کودکان هم باشد.