انار اگر نگوییم خوشمزهترین، قطعا یکی از خوشمزهترین میوههای فصل سرد است. این میوهی پرخاصیت با آن ظاهر فوقالعاده زیبا، آنقدر طعم خوبی دارد که دردسر برش دادن و دانه کردن آن را به جان بخریم و از آن لذت ببریم. با انار انواع و اقسام خوراکی تهیه میشود؛ از غذای اصلی گرفته تا دسر و کیک و شیرینی و نوشیدنی. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی گرینو میخواهیم طرز تهیه تارت شکلات و انار را آموزش دهیم.
طرز تهیه تارت شکلات و انار
تارت از آن دسته دسرهای خوشمزه است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. اینجا ما با یکی از سادهترین روشها این تارت جذاب را آماده میکنیم. این دسر شکلاتی برای شب یلدا یک گزینهی عالی است.
مواد لازم
- بیسکویت پتیبور: ۱۳۰ گرم
- دسر شکلاتی دنت: ۲ عدد
- انار: به میزان دلخواه
- کرهی ذوب شده: ۱۰۰ گرم
- قالب تارت
طرز تهیه تارت شکلات و انار
۱.
برای تهیهی این تارت جذاب، ابتدا بیسکویت پتیبور را داخل خردکن میریزیم و کاملا پودر میکنیم. سپس کرهی ذوب شده را به بیسکویتها اضافه میکنیم و بهخوبی مخلوط میکنیم.
۲.
در این مرحله بعد از اینکه بیسکویت و کره کاملا باهم مخلوط شد، به اندازهی ۳ قاشق غذاخوری از مخلوط آماده شده را دورن قالب تارت میریزیم و فرم میدهیم. سپس با یک گوشتکوب روی بیسکویتها را پرس میکنیم تا کاملا منسجم شود.
قالب تارت را برای نیم ساعت تا یک ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا سفت شود.
۳.
بعد از یک ساعت، قالب تارت را از یخچال خارج میکنیم و به آرامی بیسکویتها را در میآوریم. حال از دسر شکلاتی دنت روی بیسکویتها میریزیم و به صورت یکدست پخش میکنیم.
۴.
حال برای زیباتر شدن دسرمان، مقداری انار روی تارت میریزیم و به دلخواه با سس کارامل تزیین میکنیم.