ایرانیان اغلب از زعفران برای طعم و بوی بهتر غذا و نوشیدنی های خود استفاده می کنند.
زعفران شربت یکی از ساده ترین و در عین حال محبوب ترین شربت های ایرانی است. برای مخلوط کردن زعفران با مقدار کمی آب جوشانده برای تهیه جوهر و سپس افزودن گلاب ، آب سرد و یخ به مخلوط آماده می شود. زعفران شربت به صورت سرد سرو می شود و در کافه ها یافت می شود.
مواد تشکیل دهنده: زعفران ، آب ، گلاب.
طرز تهیه شربت زعفران
۴,۷ rating based on 13 ratings
با نزدیک شدن به فصول گرم تابستان، بدن ما به دلیل تعرق بالا، آب زیادی را از دست میدهد. همان طور که در مقالههای قبل توضیح دادیم، کمآبی بدن منجربه مشکلات زیادی از جمله سر درد، افسردگی شدید، غلظت خون، خستگی، خشکی پوست و غیره میشود. اگر نوشیدن زیاد آب در این فصول برای شما دشوار است، بهتر است به جای مصرف آب، شربتهای مختلف را در برنامه غذایی خود قرار دهید. یکی از بهترین شربتهایی که به شما پیشنهاد میدهیم، شربت زعفران است. که علاوه بر رفع عطش، خواص بسیار زیادی نیز دارد.
مواد لازم برای تهیه شربت زعفران
طرز تهیه شربت زعفران
مرحله اول
آب را داخل یک قابلمه ریخته و روی شعله قرار دهید تا به دمای جوش برسد. شعله را کم کنید، شکر را به آب اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کامل حل شود.
مرحله دوم
بعد از این که شکر کامل در آب حل شد، زعفران خیس خورده را به مخلوط شکر وآب اضافه کرده و خوب هم بزنید. در ادامه گلاب را نیز اضافه کنید و شربت را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا قوام پیدا کند.
مرحله سوم
قابلمه را از روی حرارت بردارید، بعد از این که شربت خنک شد، آن را در ظرفی مناسب ریخته و درون یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم
هر زمان که مایل بودید شربت بنوشید، یکچهارم لیوان شربت را با آب خنک مخلوط کرده و نوش جان کنید.
اگر مایل بودید میتوانید از تخم شربتی یا خاک شیر نیز برای تهیه این شربت استفاده کنید تا هم ظاهر شربت زیباتر و هم خواص آن بیشتر شود. برای این کار اگر از تخم شربتی استفاده میکنید، آن را از قبل خیس کنید تا لعابدار شود سپس به شربت اضافه کنید. اگر از خاک شیر استفاده میکنید، آن را خوب بشویید تا تمام سنگها و ذرات ریز جدا شود، سپس داخل شربت بریزید.