شیر عسلی یک متریال خیلی مهم برای درست کردن بعضی از دسرهاست. شاید از اسم شیر عسلی این فکر به ذهنتان برسد که از ترکیب شیر و عسل تهیه میشود و نیاز به آموزش ندارد اما اینطور نیست! شیر عسلی غلظت، طعم و رنگ متفاوتی نسبت به ترکیب شیر و عسل دارد. طرز تهیه شیر عسلی را به روشی ساده و سریع به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم
- شکر: ۱ پیمانه
- شیر خشک: یک و نیم پیمانه
- کره همدمای محیط: ۲۵ گرم
- آب: نصف پیمانه
میزان: ۴۰۰ گرم
زمان پخت: ۱۰ دقیقه
طرز تهیه شیر عسلی
- یک پیمانه شکر را داخل شیر دوش بریزید و سپس نصف پیمانه آب به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید و اجازه دهید تا شکر و آب به جوش بیاید. زمانی که به جوش آمد، شعله را خاموش کنید و بگذارید تا از حرارت بیفتد.
- زمانی که شهد کمی از حرارت افتاد، آن را داخل مخلوطکن بریزید و یک و نیم پیمانه شیر خشک قنادی (یا شیر خشک نیدو که شور نباشد) را به آن اضافه کنید. به اندازه ۲۵ گرم کرهی همدمای محیط را نیز به آن اضافه کنید و همهی مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست شود و به غلظت مناسب و دلخواه برسید.
- اگر شیر عسلی غلظت لازم را نداشت، میتوانید مقداری شیرخشک به آن اضافه کنید.
- شیر عسلی را به درون ظرف دلخواه ریخته و درون یخچال نگهداری کنید.